0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Bedwantsenbestrijding

Nu meer mensen reizen en hotels met een steeds hogere bezettingsgraad werken, is er een toename van het aantal uitbraken van bedwantsen. Dit groeiend probleem in studentenhuisvesting, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en woonappartementen, veroorzaakt jeukende beten en slapeloze nachten. En niet te vergeten de imagoschade die een hotel kan lijden door een bedwantseninfestatie.

De hoog opgeleide technici van Rentokil gebruiken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van detectie en behandelingen van bedwantsen om plagen effectief en discreet te beheersen en de impact op gasten, hun reputatie en inkomsten te minimaliseren.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Download this report

Herkenning en preventie van bedwantsen

Door een duidelijke, preventieve controlestrategie in het geval van bedwantsactiviteit te hanteren, vermindert uw bedrijf het risico op ernstige infestaties aanzienlijk, wat op zijn beurt de financiële gevolgen van klachten van klanten vermindert.

Proactieve controle met hondendetectie

Om de besmettingshaard te helpen ontdekken en lokaliseren, biedt Rentokil de diensten van een hondenbrigade aan. Deze honden, vergezeld van hun begeleider, zijn speciaal opgeleid om bedwantsen te signaleren.

Insecticide behandeling tegen bedwantsen

Chemische methodes zijn gebaseerd op het gebruik van insecticiden/biociden. Deze behandeling  doodt alleen de volwassen bedwantsen en enkel als ze met het gif in aanraking komen. Bij bestrijding met insecticide moet er minimaal één nabehandeling gebeuren, om de uitgekomen eitjes ook te bestrijden. Vandaag de dag beschikken we over een zeer gelimiteerd aanbod aan insecticiden in Europa door de wettelijke beperkingen.

Stoombehandeling tegen bedwantsen

Hoge temperaturen zijn dodelijk voor de meest insecten, als ze niet snel naar een koelere plek kunnen vluchten. De temperaturen van onze draagbare stoomapparaten zijn hoog genoeg om bedwantsen en hun eitjes direct te doden. Door middel van stoom kunnen wij spullen behandelen die niet met insecticide behandeld kunnen worden, zoals matrassen, boxsprings en gestoffeerde meubelen.

Hoe bereidt u zich voor op uw Bedwantsenbestrijding?

Nadat u een afspraak heeft ingepland bij ons, kan u zich beginnen voor te bereiden op ons servicebezoek. In onderstaande checklist vindt u een aantal voorbereidende stappen om te zorgen voor een effectieve eliminatie van bedwantsen - en om ze buiten te houden.

Uw lokale ongedierte-experts

Alle Rentokil-technici zijn hooggekwalificeerd en opgeleid volgens de CEPA en VCA** industrienormen.
Onze lokale teams bieden een breed scala aan wereldwijde innovaties en oplossingen voor muizenbestrijding voor het meest effectieve resultaat.

Pest control expertise
Al meer dan 50 jaar beschermen we huizen en gebouwen tegen ongedierte in heel België
Vertrouw op de experten
Uw gecertificeerde partner in ongediertebestrijding en -preventie. Lid van BePMa, Belgian Pest Management Association
Veilige en efficiënte oplossingen
Een breed scala aan ongedierteoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf of huis te voldoen

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Hoeveel kost professionele ongediertebestrijding?

Uw kosten voor bedwantsbestrijding zullen uiteindelijk de tijd en moeite weerspiegelen die nodig is om ze uit uw huis of bedrijf te verwijderen. De eerste stap bij het bepalen van de kosten van bedwantsbestrijding is het volledig begrijpen van het probleem. Zijn bedwantsen naar andere kamers gereisd? Zijn ze gespot in stoelen en lounges? Worden er mensen gebeten?

Om alle bovenstaande vragen te beantwoorden, moet Rentokil uw eigendom bezoeken om te inspecteren op bedwantsen. Hierna zullen onderstaande factoren de meest geschikte behandeling van bedwantsen en de bijbehorende kosten bepalen.

Grootte van de eigendom

De vierkante meters van uw eigendom en pand hebben een directe invloed op het type bedwantsbehandeling dat wordt gebruikt en het aantal vereiste vervolgbehandelingen.

De ernst van de infestatie

Als er veel bedwantsen aanwezig zijn, of als er een grote plaag is in uw eigendom, heeft u mogelijk een uitgebreidere behandeling nodig.

Vind een Rentokil locatie dichtbij u

We konden geen toegang krijgen tot uw locatie. Pas uw browserinstellingen aan of voer uw plaats of postcode hierboven in

Waarom Rentokil?

Uw partner in ongediertebestrijding. Vertrouw onze kennis en vakmanschap.