Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding in de voedingsindustrie

Over de hygiëne- en kwaliteitseisen in deze uiterst competitieve sector kan geen enkel compromis gesloten worden. Uw productieprocessen moeten van onberispelijke kwaliteit zijn en dit moet u te allen tijde kunnen bewijzen aan bedrijven aan wie u levert en aan hun klanten.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Kwaliteit boven alles

Elk stadium van de voedselproductieketen vereist een eigen, specifiek actieplan waarbij de inventarisatie van het risico op ongedierte de basis is waarop de verdere aanpak wordt bepaald. Onze experten kunnen uw helpen een ongediertebestrijdingsplan op te stellen die aan de strikte normen van HACCP voldoet. Tijdens onze periodieke inspecties zullen onze gespecialiseerde servicemedewerkers met u samenwerken om in elk stadium een efficiënte wering uit te werken. Ze geven u ook advies over de verschillende methoden die ingezet kunnen worden om te voorkomen dat ongedierte problemen oplevert. Indien nodig starten zij de bestrijdingsactiviteiten die u bent overeengekomen of adviseren zij u over de aanpak. En aangezien ons netwerk van 80 servicemedewerkers verspreid is over heel het land, kan Rentokil u overal dezelfde service aanbieden - waar uw productie - en opslageenheden ook gevestigd zijn.

De diensten van Rentokil

Service aangepast aan uw behoeften

De diensten en producten die wij aanbieden werden speciaal ontwikkeld voor uw specifieke werkomgeving. In functie van het soort voedsel (verse of diepvriesvoeding) dat u verwerkt, weten wij met welke soorten ongedierte u misschien problemen kan krijgen.

Onze preventieve controles maken dat het risico op een infestatie tot een minimum herleid wordt. In de mate van het mogelijke gebruiken wij ook niet-toxische producten. Wij beschikken ook over performante detectie- en weringssystemen.

Rentokil - oplossingen op maat

Technologie aangepast aan uw behoeften

Knaagdieren zijn waarschijnlijk het meest gevreesde type ongedierte in kantoorgebouwen. Knaagdieren hebben tanden die continu doorgroeien. Ze moeten dus knagen om hun tanden af te slijpen waardoor hun gebit superscherp is. Knaagdieren zijn erg nieuwsgierig en knagen letterlijk aan alles - ook aan archiefdocumenten en elektrische kabels. Als deze doorgeknaagd worden loopt u het risico dat er een kortsluiting ontstaat waardoor uw netwerk gedurende een hele tijd platligt. In extreme gevallen kan er zelfs brand ontstaan. Om dit te vermijden moet u preventieve maatregelen treffen om problemen met ongedierte te voorkomen.

Met de introductie van innoverende producten zoals de RADAR muizenval, bewijst Rentokil dat het respect voor het milieu hoog in het vaandel gedragen wordt. In de mate van het mogelijke gebruiken wij niet-toxische producten om aan effectieve ongediertebestrijding te doen. RADAR is een discrete, humane en innoverende oplossing voor de bestrijding van muizen. Deze muizenval combineert 24/7 detectie met een onmiddellijke verdelging van de muis. Bescherm uw kantoren met de slimste muizenval ter wereld. Lees meer over RADAR.

RADAR wordt ook gebruikt in combinatie met Connect. De RADAR toestellen zijn verbonden met een lokaal communicatienetwerk dat u en onze servicemedewerker waarschuwt zodra activiteit in het toestel wordt waargenomen. Dit systeem garandeert u een 24/7/365 bescherming tegen ongedierte en is bovendien volledig geïntegreerd met ons online rapportagesysteem myRentokil.

Lees meer over Connect.

Betrouwbare rapportage

De voedingsmiddelenindustrie is zeer tevreden over het proactief pest management van Rentokil. Onze aanpak omvat diensten - speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de voedingsindustrie. Deze proactieve aanpak tilt ongediertepreventie en -bestrijding in de voedinsindustrie naar een volledig nieuw niveau.

myRentokil, het online rapportagesysteem van Rentokil Pest Control, geeft u in een oogwenk een duidelijk en transparant beeld over de mate van beveiliging van uw gebouw en de acties die u moet ondernemen. En dit is slechts één enkel onderdeel van onze proactieve ongediertebestrijding – een service die speciaal ontwikkeld werd om tegemoet te komen aan de eisen van de voedingssector en andere industrietakken met een nultolerantie voor ongedierte. Lees meer over myRentokil.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login