Ongediertebestrijding in de retail

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Bescherm uw supermarkt tegen ongedierte

Ongedierte is nooit welkom in een supermarkt: niet alleen zet u de reputatie van uw zaak op het spel, maar ongedierte betekent ook een gevaar voor de gezondheid omdat ze vaak dragers zijn van besmettelijke ziektes. Een supermarkt is dus een plaats waar een absolute nultolerantie voor ongedierte vereist is.

Rentokil helpt nationale voedingsketens al vele jaren bij het ongediertevrij houden van hun supermarkten.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet aan het werk te gaan in warenhuizen. Zij doen dit zonder uw personeel en uw klanten te hinderen of te alarmeren en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Bovendien zijn ze gewend om nauw samen te werken met onderhoudspersoneel.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

De diensten van Rentokil

Rentokil: Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

De meeste supermarktketens geven de voorkeur aan een contractuele relatie met Rentokil. Dit biedt hen de zekerheid dat er op regelmatige tijdstippen overal betrouwbare ongedierte-inspecties worden uitgevoerd, terwijl het de afzonderlijke winkels daarnaast vrijstaat met Rentokil contact op te nemen voor een eenmalige service.

Voor nog meer zekerheid kunnen supermarkten ook kiezen voor myRentokil - het Rentokil online rapporteringsysteem waarmee u altijd en overal toegang hebt tot uw ongedierteplan. De rapporten die u in dit systeem kan genereren helpen u ook bij auditcontroles.

Technologie aangepast aan uw behoeften

Met de introductie van innoverende producten zoals de RADAR muizenval, bewijst Rentokil dat het respect voor het milieu hoog in het vaandel gedragen wordt. In de mate van het mogelijke gebruiken wij niet-toxische producten om aan effectieve ongediertebestrijding te doen. RADAR is een discrete, humane en innoverende oplossing voor de bestrijding van muizen. Deze muizenval combineert 24/7 detectie met een onmiddellijke verdelging van de muis. Bescherm uw kantoren met de slimste muizenval ter wereld. Lees meer over RADAR.

RADAR wordt ook gebruikt in combinatie met Connect. De RADAR toestellen zijn verbonden met een lokaal communicatienetwerk dat u en onze servicemedewerker waarschuwt zodra activiteit in het toestel wordt waargenomen. Dit systeem garandeert u een 24/7/365 bescherming tegen ongedierte en is bovendien volledig geïntegreerd met ons online rapportagesysteem myRentokil.

Lees meer over Connect.

Klik hier voor meer informatie over services op maat voor logistieke en distributieactiviteiten . Enkele daarvan gaan gepaard met elektronische bewaking en detectie van indringers, waarbij op iedere alarmmelding direct door een Rentokil servicemedewerker wordt gereageerd.

Uw preventieplan in goede handen

Rentokil helpt winkeliers al jaren om ongedierte buiten te houden. Dankzij ons nationaal netwerk van servicemedewerkers is er altijd iemand in uw buurt op het moment dat u Rentokil nodig hebt. Rentokil is actief in heel België en Luxemburg en beschikt over de juiste middelen en organisatie om op lokaal niveau een zo efficiënt mogelijke ongediertepreventie en -bestrijding te bieden. Niet alleen zal uw servicemedewerker telkens weer op het juiste moment klaarstaan, hij heeft ook onbeperkte toegang tot al onze producten en diensten. Zo wordt uw probleem onmiddellijk opgelost en voorkomt hij dat het opnieuw de kop opsteekt.

Rentokil beschermt supermarkten tegen alle soorten ongedierte. Niet alleen de winkel- en voorraadruimte, maar ook de omgeving worden grondig geïnspecteerd om alle ongedierterisico’s in kaart te brengen en de juiste preventiemaatregelen te treffen. Alle aanbevelingen worden besproken met u en uw personeel en bovendien ook geregistreerd in myRentokil - het Rentokil online rapporteringsysteem. In dit systeem vindt u een samenvatting van alle risico’s, maatregelen, gebruikte producten en aanbevelingen.

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor supermarktketens. U hebt één contract voor ongediertebestrijding voor al uw winkels, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor bedrijven met meerdere locaties ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login