Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding in overheidsinstellingen

Zowel op gemeentelijk als op nationaal vlak beheert de overheid één van de grootste vastgoedportefeuilles van het land: overheidsgebouwen, kantoren, opvangtehuizen, scholen en andere panden en plaatsen die door de overheid beheerd worden. Door hun statuut van overheidsinstelling zijn ze verplicht om voor al hun contracten de beste prijs/kwaliteit verhouding te kiezen. Zo ook voor ongediertebestrijding en -preventie.

Rentokil kan de overheid hierbij helpen door professionele service te bieden zodat de burgers beschermd zijn tegen eventuele problemen met ongedierte. Wij zijn gespecialiseerd in:

Wij bieden gespecialiseerde diensten aan overheidsinstellingen om een oplossing te vinden voor de ongemakken die ongedierte veroorzaken of de ziektes die zij verspreiden. Bovendien kunnen onze experts uw technisch personeel bijstaan tijdens drukke of vakantieperiodes of specifieke projecten uitvoeren.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet aan het werk te gaan. Zij doen dit zonder uw personeel te hinderen of te alarmeren en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Bovendien zijn ze gewend om nauw samen te werken met technisch personeel voor de uitwerking van een goed preventie- en bestrijdingsplan voor ongedierte.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Gemeentelijke overheden en andere overheidsinstellingen zijn meer dan tevreden over de ervaring en de technische kennis waarmee Rentokil Pest Control ongedierteproblemen voorkomt en aanpakt. Sommige locaties vergen een hoge graad van bescherming terwijl voor andere regelmatige inspecties volstaan; Rentokil past zich moeiteloos aan aan elke specifieke eis.

Het management in de openbare sector weet dat wij een service aanbieden die tegelijkertijd kwalitatief, betrouwbaar en rendabel is. Het beheersen van ongedierterisico's door Rentokil Pest Control kan de levenskwaliteit van heel wat burgers verbeteren en dit met zo min mogelijk schadelijke gevolgen voor het milieu. Onze ecologisch verantwoorde methoden houden dan ook stuk voor stuk rekening met het natuurbehoud.

Rentokil - oplossingen op maat

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login