Ongediertebestrijding op scholen

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Rentokil uw partner voor een optimale bescherming

Wij begrijpen dat uw studenten en medewerkers voorop staan. Als onderwijsinstelling, heeft u de verantwoordelijkheid voor het verstrekken van een veilige, schone en gezellige plek voor uw leerlingen, studenten en medewerkers. Het laatste wat u wilt, zijn problemen met ongedierte in de gemeenschappelijke ruimtes zoals in de kantine, sportzalen, of op de buiten terreinen, en in de lokalen. Al deze omgevingen zijn ideaal voor het ongedierte, met voldoende nestgelegenheid en ook vaak voldoende voedsel.

Uw verantwoordelijkheid bestaat erin om een goede hygiëne te garanderen zodat de veiligheid en de gezondheid van uw school veilig gesteld zijn. Rentokil kan u hierbij helpen: samen met u stellen wij een ongedierteplan op maat op.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Rentokil uw partner voor een optimale bescherming

Rentokil investeert veel in haar medewerkers om u een zo efficiënt mogelijke ongediertebestrijding en preventie te bieden. Rentokil begrijpt dat ongedierte onrust en schade kan veroorzaken en kent de noodzaak van een snelle reactie bij eventuele problemen met effectieve oplossingen. Wij staan u ook bij met raad en daad om uw ongediertewering effectief op punt te stellen zodat ongedierte in de toekomst geen kans meer krijgt om uw schoolgebouw binnen te dringen.

Bovendien is Rentokil erg begaan met het milieu en de veiligheid. Als de situatie het toelaat, geven wij de voorkeur aan niet-toxische oplossingen en als we toch toxische producten gebruiken, doen we dat met uiterste voorzichtigheid. Onze lokazen zijn steeds beveiligd en onze servicemedewerkers gebruiken niet meer producten dan strikt noodzakelijk is om het probleem onder controle te krijgen. Zo blijft de behandeling veilig en heeft ze zo min mogelijk impact op het milieu.

Met meer dan 90 bestrijdingstechnici, is er altijd een medewerker bij u in de buurt. Of u nu behoefte hebt aan preventieve inspecties, adviezen op het gebied van wering en hygiëne, een snelle reactie bij overlast van ongedierte of een opleiding in het voorkomen van ongedierte voor uw medewerkers, we kunnen u alle hulp bieden die u nodig hebt.

Rentokil - oplossingen op maat

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor scholen met meer dan één locatie. U hebt één contract voor ongediertebestrijding in al uw gebouwen, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor scholen met meerdere locaties ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Pour de plus amples renseignements sur nos programmes de prévention et de traitement contre les nuisibles ou pour fixer un rendez-vous avec un de nos représentants commerciaux pour une inspection et un devis gratuit, appelez-nous au numéro gratuit 0800 20 123 ou contactez-nous par e-mail.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login