Musea & Antieke voorwerpen

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Bescherm uw musea tegen ongedierte

Al sinds de prille start van Rentokil Pest Control in België helpt ons bedrijf bij de bescherming van het Belgisch cultureel erfgoed. We verdelgen de insecten en knaagdieren die kunstwerken of andere artistieke voorwerpen soms letterlijk wegvreten. Bepaalde vormen van ongediertebestrijding kunnen zelf schade aanrichten en dat is dan ook de reden waarom wij enkel aangepaste methoden gebruiken - in functie van het te behandelen voorwerp of gebouwen. voor elke omgeving geschikt zijn.

Musea, landhuizen, paleizen, privécollecties en andere waardevolle zaken ... Rentokil Pest Control beschermt u tegen alle soorten ongedierte. We zijn er al meerdere malen in geslaagd historische kledij, meubelen, kunstwerken, boeken, documenten en zelfs opgezette dieren te redden van de ondergang.

  • Schilderijen, boeken, textiel en andere organische objecten kunnen aangetast worden door motten, houtworm of textielinsecten.
  • Knaagdieren kunnen zich tegoed doen aan hout en andere harde objecten. Ze zijn ook in staat om textiel en stoffen te verscheuren om er hun nest van te maken.
  • Meubels, beeldhouwwerken en andere houten objecten zijn blootgesteld aan het gevaar van houtworm.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

De diensten van Rentokil

Bescherming van uw patrimonium

Rentokil heeft een jarenlange ervaring op het gebied van bescherming van kunstwerken. Wij zijn dan ook de uitverkoren partner van een heel aantal musea. Deze gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door een team dat hiervoor een speciale opleiding heeft genoten.

De manier waarop wij deze objecten behandelen houden rekening met de breekbaarheid en de kostbaarheid. Indien nodig en mogelijk gebruiken wij een techniek zonder toxische middelen die volledig onschadelijk is voor het mileu en de kunstvoorwerpen.

Wij leggen de nadruk op preventie, maar mocht er toch een reëel probleem zijn, dan staan wij u bij met raad en daad om zo snel mogelijk een gepaste oplossing te bieden.

CAT: een veilige, niet-toxische methode voor de behandeling van waardevolle objecten

Hebt u delicate goederen of antieke stukken die aangetast kunnen worden door houtborende insecten? Het CAT-systeem van Rentokil is het antwoord. Gecontroleerde Atmosfeer Technologie schakelt ongedierte definitief uit.

De voorwerpen worden in een verzegelde ballon ingepakt waarna concentraties stikstof of koolstofdioxide vrijgegeven worden. Deze unieke Rentokil behandeling roeit efficiënt alle insecten uit in alle stadia van hun ontwikkeling (eitjes en larven) zonder schadelijke restanten achter te laten. In tegenstelling tot de gangbare alternatieven is CAT een veilige, propere behandeling die uw waardevolle stukken onaangetast en vlekvrij houdt.

CAT is de meest efficiënte oplossing voor kunstvoorwerpen of textiel. CAT beschadigt uw goederen niet, bespaart u geld en geeft u gemoedsrust. Al wat u te verliezen hebt, is het ongedierte.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login