Ongediertebestrijding voor de logistiek

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding in de logistieke sector

In logistiek draait alles om efficiëntie en economische waarde – de marges kunnen heel klein zijn. U kunt zich de verstoring die een ernstig ongedierteprobleem veroorzaakt, gewoonweg niet veroorloven. Daarom vertrouwen heel wat de toonaangevende logistieke specialisten in België op de ongediertebestrijding van Rentokil, zodat zij en hun klanten met een gerust hart kunnen werken.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Rapportage

De eisen van uw klanten inzake hygiëne en veiligheid kunnen erg streng zijn. Rentokil is de uitgelezen partner om uw bedrijf te beschermen zodat het voldoet aan alle eisen inzake ongediertebestrijding en -preventie. Ons online rapportagesysteem myRentokil stelt u in staat om realtime en online uw ongedierteplan te raadplegen en om onmiddellijk te reageren als er een probleem is. Bovendien kunnen de rapporten die u in myRentokil genereet u helpen bij auditcontroles.

De diensten van Rentokil

Rentokil beschermt uw bedrijf effectief tegen ongedierte

Transportfirma’s krijgen vaak te maken met ongedierte. Er zijn veel toegangswegen (Bv. open laadkades) en de aanwezigheid van goederen van allerlei aard maakt dat deze omgeving ideaal is voor ongedierte zoals ratten en muizen. Het is essentieel om de goederen te beschermen en een perfecte service te leveren aan uw klanten.

Aangezien grote volumes goederen uw bedrijf constant binnen- en buitengebracht worden, is een efficiënte ongediertebestrijding van cruciaal belang. En dat is nu precies wat actieve ongediertebestrijding doet. Wij beschikken over RADAR - een systeem dat een constante elektronische controle en detectie van indringers garandeert zodat de technici van Rentokil onmiddellijk kunnen reageren op elk alarm.

Met elektronische controle kunt u ook trends volgen, potentiële problemen voorspellen en tegengaan vooraleer ze schade kunnen aanrichten in uw bedrijf.

Rentokil kan een ongedierteplan op maat uitwerken - volledig in functie van uw specifieke noden.

Rentokil - oplossingen op maat

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor klanten met meerdere locaties. U hebt één contract voor ongediertebestrijding voor al uw sites, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor bedrijven met meerdere locaties ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet te werken. Zij doen dit zonder uw personeel te hinderen of te alarmeren en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login