Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding in kantoren

Werken in een aangename, hygiënische en veilige omgeving is erg belangrijk. Maar ongedierte is overal en is vaak moeilijk te vermijden.

De aanwezigheid van ongedierte in en rond kantoren kan erg hinderlijk zijn voor de mensen die er werken. Bovendien kan ongedierte erg veel schade aanrichten aan gebouwen, voorraden en installaties - in het bijzonder aan netwerkkabels.

Doe een beroep op een betrouwbare partner voor uw ongediertebestrijding en -preventie zodat uw medewerkers in ongediertevrije en aangename werkruimtes kunnen werken.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

De diensten van Rentokil

Technologie aangepast aan uw behoeften

Knaagdieren zijn waarschijnlijk het meest gevreesde type ongedierte in kantoorgebouwen. Knaagdieren hebben tanden die continu doorgroeien. Ze moeten dus knagen om hun tanden af te slijpen waardoor hun gebit superscherp is. Knaagdieren zijn erg nieuwsgierig en knagen letterlijk aan alles - ook aan archiefdocumenten en elektrische kabels. Als deze doorgeknaagd worden loopt u het risico dat er een kortsluiting ontstaat waardoor uw netwerk gedurende een hele tijd platligt. In extreme gevallen kan er zelfs brand ontstaan. Om dit te vermijden moet u preventieve maatregelen treffen om problemen met ongedierte te voorkomen.

Met de introductie van innoverende producten zoals de RADAR muizenval, bewijst Rentokil dat het respect voor het milieu hoog in het vaandel gedragen wordt. In de mate van het mogelijke gebruiken wij niet-toxische producten om aan effectieve ongediertebestrijding te doen. RADAR is een discrete, humane en innoverende oplossing voor de bestrijding van muizen. Deze muizenval combineert 24/7 detectie met een onmiddellijke verdelging van de muis. Bescherm uw kantoren met de slimste muizenval ter wereld. Lees meer over RADAR.

RADAR wordt ook gebruikt in combinatie met Connect. De RADAR toestellen zijn verbonden met een lokaal communicatienetwerk dat u en onze servicemedewerker waarschuwt zodra activiteit in het toestel wordt waargenomen. Dit systeem garandeert u een 24/7/365 bescherming tegen ongedierte en is bovendien volledig geïntegreerd met ons online rapportagesysteem myRentokil.

Lees meer over Connect.

Rentokil - oplossingen op maat

Er zijn verschillende factoren die het risico op ongedierte in kantoren kunnen beïnvloeden:

  • de ligging (stad, industriezone, platteland, enz.)
  • de leeftijd, de uitrusting en de staat van het gebouw
  • de afmetingen en de opstelling van de bureaus
  • de aanwezigheid van voorraden in of in de buurt van de kantoren (voedsel, papier, …)
  • de aanwezigheid van een bedrijfskeuken waar voedsel bereid wordt

Daarom is het belangrijk dat er op voorhand een grondige inspectie gedaan wordt in de kantoren zodat het risico ingeschat kan worden en een aangepast preventieplan kan opgemaakt worden zodat problemen met ongedierte voorkomen kunnen worden. Uw lokale servicemedewerker komt op regelmatige tijdstippen uw kantoren inspecteren om te zien of er tekenen zijn van ongedierte-activiteit, om de lokazen te controleren en bij te vullen en om eventuele nieuwe risico’s te detecteren. Hij geeft u achteraf de nodige raadgevingen om ongedierte te weren uit uw gebouw. En als er toch problemen zijn, dan kunt u rekenen op een snelle en effectieve service: onze servicemedewerker is snel bij u ter plaatse om het ongedierteprobleem op te lossen.

Als u een acuut probleem hebt, gaan we uiteraard onmiddellijk over tot actie. Rentokil Pest Control bestrijdt alle soorten insecten, knaagdieren en ander ongedierte op een efficiënte manier en geeft desgewenst aanbevelingen om te voorkomen dat het probleem zich opnieuw voordoet.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet aan het werk te gaan in kantoren. Zij doen dit zonder uw personeel te hinderen of te alarmeren en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Bovendien zijn ze gewend om nauw samen te werken met onderhoudspersoneel en office managers voor de uitwerking van een goed preventie- en bestrijdingsplan voor ongedierte.

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor klanten met meerdere locaties. U hebt één contract voor ongediertebestrijding voor al uw kantoren, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor bedrijven met meerdere locaties ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login