Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Bescherm uw fabiek tegen ongedierte

In deze uiterst competitieve sector mag de hygiënestandaard nooit in opspraak komen. U moet de bedrijven waar u aan levert - en hun klanten - altijd kunnen aantonen dat de productieprocessen in uw bedrijf onberispelijk zijn. Hiervoor kunt u een beroep doen op Rentokil. Wij onderhouden een goede relatie met de meeste van de grootste producenten in dit land voor het beschermen van hun productieprocessen tegen elk ongedierteprobleem.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

De diensten van Rentokil

Rentokil: Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

Rentokil - een bedrijf met naam

De verschillende productiefasen, in zowel de food- als non-foodsector, vragen om verschillende niveaus van ongediertebestrijding en -preventie.

Onze gespecialiseerde servicemedewerkers en kwaliteitsinspecteurs werken met u samen voor een effectieve bescherming tijdens elke fase. Ze kunnen ook helpen met adviezen over manieren van werken die kunnen voorkomen dat ongedierte ooit problemen zal veroorzaken. En omdat we in heel het land actief zijn, kunnen we overal hetzelfde consistente niveau van ongediertebestrijding bieden, waar uw fabriek, productielocatie of magazijn zich ook bevindt.

Als u verpakkingen produceert, dan weet u dat uw klanten onberispelijke kwaliteit verwachten, zeker als het gaat om fabrikanten van levensmiddelen. U wordt tevens regelmatig geïnspecteerd door externe organen en auditibedrijven en u moet zich houden aan de geldende regelgeving en kwaliteitsstandaarden.

Verpakkingsmateriaal dat door vliegen of ander ongedierte is aangetast, brengt niet alleen de relatie met uw klanten in gevaar, maar kan, in extreme gevallen, ook het bestaan van uw bedrijf bedreigen. Rentokil is op de hoogte van uw vereisten en heeft perfecte oplossingen voor vele soorten ongedierte in vrijwel ieder type gebouw.

Wij bieden ongediertebestrijding van het hoogste niveau voor de gehele productieketen, van goederenontvangst tot productlevering. Vertrouw op ons - veel bekende bedrijven in de papier- en verpakkingsindustrie gingen u al voor.

Rentokil - oplossingen op maat

De voedingsindustrie was blij met de komst van de ongediertepreventie en –bestrijding van Rentokil die speciaal ontwikkeld werden om aan de vele behoeften van de voedingsindustrie te voldoen. Onze proactieve aanpak brengt de preventie en bestrijding van ongedierte in fabrieken op een hoger niveau met behulp van online en realtime alarmmeldingen en een volledig audittraject van alle incidenten - en de reacties daarop van uw beschermingssysteem.

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor klanten met meerdere sites. U hebt één contract voor ongediertebestrijding voor al uw locaties met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u hierover meer weten, ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze vertegenwoordigers, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login