Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Bescherm uw hotel tegen ongedierte

Een hotel met succes leiden vereist heel wat commercieel inzicht en organisatietalent. Klanten worden steeds verleisender en verwachten een perfecte service. Elk hotel dat begaan is met zijn goede naam en reputatie is het aan zichzelf verschuldigd om te beschikken over een proactief ongediertebestrijdingsplan – niet alleen omdat een hotel erg blootgesteld is aan het risico op ongedierte (veelheid aan leveranciers, constante in-en uitstroom van hotelgasten, ...), maar ook omdat de aanwezigheid van ongedierte slechte publiciteit is voor uw hotel.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

De gevolgen van een ongedierteplaag in uw hotel

Het spreekt voor zich dat en ongedierteplaag veel overlast kan veroorzaken en extra kosten met zich meebrengt. U als hoteluitbater weet als geen ander wat de aanwezigheid van ongedierte kan veroorzaken:

 • Verlies aan inkomsten doordat u kamers niet kan verhuren
 • Schade aan uw infrastructuur
 • Slechte kritieken op gespecialiseerde internetsites
 • Schadevergoedingen en klanten die wegblijven
 • Risico op boetes – of erger nog: sluiting – als de normen betreffende de gezondheid en de hygiëne niet nageleefd worden
 • Ongemak voor uw medewerkers

Bovendien is de schade aan uw reputatie niet te overzien. Een ontevreden klant communiceert 10x meer over een slechte ervaring dan een tevreden klant.

Daarom is het erg belangrijk voor uw hotel dat u preventief te werk gaat. Zorg ervoor dat ongedierte geen kans krijgt en neem een expert in ongediertebestrijding en -preventie onder de arm. het is erg belangrijk dat u de risicozones in uw hotel in kaart brengt zodat u - samen met ons - een goed uitgedokterd ongedierteplan kunnen opstellen.

Rentokil: Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

Bedwantsen: vijand nummer 1 van hotels

Vijand nummer 1 van hotels zijn bedwantsen en andere bijtende insecten.

Bedwantsen vormen een steeds groter wordend probleem in hotels overal ter wereld. Dit komt doordat het internationaal verkeer de laatste jaren enorm is toegenomen en er dus meer reizigers zijn die zich verplaatsen van het ene continent naar het andere en van het ene hotel naar het andere.

Het allerbelangrijkst bij een infestatie van bedwantsen is SNEL HANDELEN vooraleer het probleem zich verspreidt naar andere delen van uw hotel. Rentokil biedt u een online opleidingstool om uw personeel te helpen bij het vroeg detecteren van een probleem met bedwantsen.

Rentokil beschikt over verschillende behandelmethodes om bedwantsen te bestrijden:

 • Stoombehandeling
 • Hittebehandeling
 • Behandeling met insecticides

Download hier de Entotherm informatiebrochure

Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Het is waarschijnlijk onnodig u te zeggen dat een probleem met bedwantsen enorme kosten en hinder kunnen veroorzaken. En u weet wat de risico’s kunnen zijn voor uw hotel:

 • Verlies aan inkomsten doordat u kamers niet kan verhuren
 • Schade aan uw infrastructuur
 • Slechte kritieken op gespecialiseerde internetsites
 • Schadevergoedingen en klanten die wegblijven
 • Risico op boetes – of erger nog: sluiting – als de normen betreffende de gezondheid en de hygiëne niet nageleefd worden
 • Ongemak voor uw medewerkers

Maar de schade aan de reputatie van uw hotel is veruit het ergste gevolg van een aanwezigheid van bedwantsen in uw hotel.

De diensten van Rentokil

De keuken en het restaurant vragen extra aandacht

De keuken, het restaurant, de voorraadplaats en alle andere plaatsen waar voedsel bereid en opgediend wordt moeten beschermd worden tegen muizen, ratten, vliegende insecten en kakkerlakken omdat deze soorten ongedierte dragers zijn van ziektes. In deze ruimtes moeten preventieve maatregelen tegen ongedierte getroffen worden. En indien u reeds een ongedierteprobleem hebt, moet u kost wat kost vermijden dat het probleem zich verspreidt naar de rest van uw hotel. Klanten zouden dit als hinderlijk ervaren en het schaadt de reputatie van uw hotel.

Bovendien worden de normen inzake gezondheid en veiligheid ook steeds strenger en bent u genoodzaakt om een degelijk plan te hebben voor de preventie, detectie en bestrijding van ongedierte. De Rentokil adviseurs hebben een grondige kennis van alle kwaliteitsnormen.

Veel hotelketens overal ter wereld doen reeds een beroep op de diensten van Rentokil omdat ze weten dat hun ongediertebestrijding en -preventie dan in goede handen is.

Bescherming van de omgeving van het hotel

Als u wil dat uw ongediertepreventie effectief is, vergeet dan zeker niet de omgeving van het hotel te beschermen tegen ongedierte. Rentokil biedt ook oplossingen voor andere problemen:

Technologie aangepast aan uw behoeften

Knaagdieren zijn waarschijnlijk het meest gevreesde type ongedierte in kantoorgebouwen. Knaagdieren hebben tanden die continu doorgroeien. Ze moeten dus knagen om hun tanden af te slijpen waardoor hun gebit superscherp is. Knaagdieren zijn erg nieuwsgierig en knagen letterlijk aan alles - ook aan archiefdocumenten en elektrische kabels. Als deze doorgeknaagd worden loopt u het risico dat er een kortsluiting ontstaat waardoor uw netwerk gedurende een hele tijd platligt. In extreme gevallen kan er zelfs brand ontstaan. Om dit te vermijden moet u preventieve maatregelen treffen om problemen met ongedierte te voorkomen.

Met de introductie van innoverende producten zoals de RADAR muizenval, bewijst Rentokil dat het respect voor het milieu hoog in het vaandel gedragen wordt. In de mate van het mogelijke gebruiken wij niet-toxische producten om aan effectieve ongediertebestrijding te doen. RADAR is een discrete, humane en innoverende oplossing voor de bestrijding van muizen. Deze muizenval combineert 24/7 detectie met een onmiddellijke verdelging van de muis. Bescherm uw kantoren met de slimste muizenval ter wereld. Lees meer over RADAR.

RADAR wordt ook gebruikt in combinatie met Connect. De RADAR toestellen zijn verbonden met een lokaal communicatienetwerk dat u en onze servicemedewerker waarschuwt zodra activiteit in het toestel wordt waargenomen. Dit systeem garandeert u een 24/7/365 bescherming tegen ongedierte en is bovendien volledig geïntegreerd met ons online rapportagesysteem myRentokil.

Lees meer over Connect.

Rentokil - oplossingen op maat

Een service op maat van hoteluitbaters

Hotels die met een professionele partner werken voor hun ongediertebestrijding en -preventie besparen niet alleen de aanzienlijke kosten die gepaard gaan met de aanwezigheid van ongedierte (Vb. verlies van inkomsten door het niet kunnen verhuren van kamers, besmette voedselvoorraad, …) maar wat belangrijker is, is dat zij datgene beschermen wat in de hotelsector cruciaal is: hun reputatie.

De preventieve service die Rentokil biedt richt zich op het beschermen van het hotel met een aangepast en op maat gemaakt ongediertepreventieplan. Dit plan is gebaseerd op een grondige risicobeoordeling.

Uw servicemedewerker komt op regelmatige tijdstippen langs om:

 • de lokazen te controleren en te zien of er ongedierte-activiteit is
 • eventuele nieuwe risico’s te detecteren en het plan aan te passen indien nodig
 • raadgevingen te geven om ongedierte te weren uit uw hotel

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet aan het werk te gaan in hotels. Zij doen dit zonder uw personeel te verontrusten of te alarmeren en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Bovendien zijn ze gewend om nauw samen te werken met onderhoudspersoneel en office managers voor de uitwerking van een goed preventie- en bestrijdingsplan voor ongedierte.

Hotelketens

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor hotelketens. U hebt één contract voor ongediertebestrijding in al uw hotels, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor hotelketens ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

De troeven van Rentokil

 • Eigen R&D afdeling waar zowel concurrerende als eigen producten worden getest op hun effectiviteit. Onze servicemedewerkers gebruiken dus enkel producten waarvan we zeker weten dat ze het ongedierte ook daadwerkelijk snel kunnen bestrijden.
 • Grondige kennis van alle wetten en normen van auditorganisaties
 • Kwaliteitsinspecties: ervaren kwaliteitsinspecteurs die u helpen bij audits. Une documentation compléter qui ne laisse aucun point en suspend.
 • myRentokil - online rapportagesysteem dat u toegang biedt tot uw ongedierteplan eender waar en op eender welk moment. Raadpleeg hier uw trendanalyses, ongedierte-analyses, auditrapporten, enz.
 • Ongedierteplan volledig op maar van uw hotel.
 • Ongediertebestrijding met respect voor het milieu.
 • Een online opleiding voor uw personeel zodat eventuele problemen vroegtijdig gedetecteerd kunnen woorden
 • Kwaliteitsgarantie: mocht u problemen hebben met ongedierte, dan zijn wij snel ter plaatse om u te helpen.

Wilt u meer informatie over onze diensten voor hotels of wenst u een afspraak met één van onze ongedierte-adviseurs bel ons dan op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login