Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Bescherm uw horecazaak tegen ongedierte

De meest waardevolle troef van een restaurant of café is zijn reputatie. Deze komt voornamelijk tot stand door de kwaliteit van het aanbod en de service, maar uw klanten verwachten van u ook het hoogste hygiëneniveau.

Muizen, ratten, vliegen en kakkerlakken vormen een bijzondere bedreiging voor de hygiënestandaard op plaatsen waar eten bereid en opgeslagen wordt, omdat ze ziekten kunnen verspreiden. Er is echter nog veel meer ongedierte dat eten kan bederven of ongemak voor uw klanten kan veroorzaken.

Onze inspecteurs kunnen u helpen een ongediertebedstrijdingsplan op te stellen zodat de voedselveiligheid in uw zaak gegarandeerd is en dat de ongediertebestrijdingmethoden met de HACCP normen voldoen.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Rentokil: Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

De reputatie van uw zaak is in goede handen

De uitgebreide service programma's van Rentokil beschermen horecabedrijven tegen het risico op overlast door deze soorten ongedierte. Uw plaatselijke servicemedewerker zal uw gebouw regelmatig inspecteren om lokazen te controleren, te onderzoeken of er tekenen zijn van ongedierteactiviteit, mogelijke risico's te identificeren en u te adviseren over de stappen die u kunt ondernemen om het risico op ongedierte in de toekomst te verminderen.

Als er zich een probleem voordoet, is onze servicemedewerker snel ter plaatse om het ongedierteprobleem aan te pakken.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet aan het werk te gaan in horecazaken. Zij doen dit zonder uw personeel of uw klanten te hinderen of te alarmeren en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding.

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor klanten met meerdere locaties. U hebt één contract voor ongediertebestrijding voor al uw horecazaken, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor ondernemingen met meerdere locaties ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login