Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Gezondheidszorg: nultolerantie voor ongedierte

Hygiëne is van het grootste belang in de gezondheidszorg. De faciliteiten voor de behandeling van patiënten en de accommodaties moeten altijd zo schoon en steriel mogelijk worden gehouden om het risico op een bijkomende infectie uit te schakelen. Maar ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, klinieken en behandelingscentra zijn vaak drukke plaatsen, waar in de meeste gevallen ook nog ter plaatse maaltijden worden bereid. Het is onvermijdelijk dat ongedierte hierdoor aangetrokken wordt.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Ongedierte is uw én onze zorg

Als expert in ongediertebestrijding biedt Rentokil de hoogste garantie tegen ongedierte in sectoren met een absolute nultolerantie voor ongedierte zoals de gezondheidszorg.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet aan het werk te gaan in gezondheidsinstellingen. Zij doen dit zonder uw personeel of uw patiënten te verontrusten of te alarmeren en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Bovendien zijn ze gewend om nauw samen te werken met onderhoudspersoneel en office managers voor de uitwerking van een goed preventie- en bestrijdingsplan voor ongedierte. Op plaatsen waar geen giftige producten mogen gebruikt worden, kunnen wij non-toxische oplossingen aanbieden.

Voor meer informatie kan u hier de brochure Gezondheidszorg downloaden.

De diensten van Rentokil

Rentokil: Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

Technologie aangepast aan uw behoeften

Met de introductie van innoverende producten zoals de RADAR muizenval, bewijst Rentokil dat het respect voor het milieu hoog in het vaandel gedragen wordt. In de mate van het mogelijke gebruiken wij niet-toxische producten om aan effectieve ongediertebestrijding te doen. RADAR is een discrete, humane en innoverende oplossing voor de bestrijding van muizen. Deze muizenval combineert 24/7 detectie met een onmiddellijke verdelging van de muis. Bescherm uw kantoren met de slimste muizenval ter wereld. Lees meer over RADAR.

RADAR wordt ook gebruikt in combinatie met Connect. De RADAR toestellen zijn verbonden met een lokaal communicatienetwerk dat u en onze servicemedewerker waarschuwt zodra activiteit in het toestel wordt waargenomen. Dit systeem garandeert u een 24/7/365 bescherming tegen ongedierte en is bovendien volledig geïntegreerd met ons online rapportagesysteem myRentokil. Lees meer over Connect.

Rentokil - oplossingen op maat

Rentokil werkt al jaren samen met ziekenhuisbeheerders, plaatselijke overheden en andere gezondheidszorg verstrekkende instanties om mogelijke risico's op ongedierte te voorkomen via ongediertebestrijding in de gezondheidszorg. We kunnen de omtrek van gezondheidszorgfaciliteiten beschermen & inspecteren en onmiddellijk optreden bij een invasie van ongedierte die uw hygiëne in het gedrang kan brengen of die patiënten en personeel kan afschrikken.

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor klanten met meerdere sites. U hebt één contract voor ongediertebestrijding voor al uw locaties met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u hierover meer weten, ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login