Ongediertebestrijding en facilities management

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Gebouwenbeheer

U als gebouwenbeheerder staat altijd ten dienste van uw klanten zodat u ze een perfecte service kan verlenen. Ongedierte heeft hier geen plaats. De aanwezigheid van ratten, muizen, kakkerlakken, duiven en alle andere soorten ongedierte kan ervaren worden als erg hinderlijk en kan nefast zijn voor de algemene hygiëne in het gebouw. Sommige soorten ongedierte - zoals houtworm - kunnen zelfs een gevaar zijn voor de stabiliteit van het gebouw. Andere kunnen ernstige schade berokkenen aan de interne infrastructuur.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Toegevoegde waarde voor uw bedrijf

Onze expertise in ongediertepreventie en -bestrijding zorgt ervoor dat wij een breed scala hebben aan oplossingen. Wij adviseren u welke aanpak het beste aansluit bij uw pand om muizen, vliegen, mieren, zilvervisjes en ratten te voorkomen. We kunnen in samenwerking met u een oplossing op maat creëren, conform uw behoeften en wensen.

Door het digitale rapportagesysteem myRentokil, is het voor u inzichtelijk wat onze bestrijdingstechnicus tijdens zijn inspectie heeft geconstateerd, welke adviezen hij u hierbij geeft en of deze zijn opgevolgd door uzelf of de huurder van het pand. U kunt zelf bepalen wie er toegang heeft tot myRentokil. Uzelf als verhuurder, de huurder of beide partijen. In myRentokil ziet u in één oogopslag of er sprake is van problemen, waar deze problemen zich situeren en eventueel wat de oorzaak hiervan is. Maar kunt ook inzien wat onze aanbevelingen zijn. Omdat u deze online rapportage direct na ons bezoek ontvangt, kunt u snel schakelen.

De diensten van Rentokil

Rentokil - betrouwbare partner voor ongediertebestrijding

Uw lokale servicemedewerker komt op regelmatige tijdstippen uw panden inspecteren om te zien of er tekenen zijn van ongedierte-activiteit, om de lokazen te controleren en bij te vullen en om eventuele nieuwe risico’s te detecteren. Hij geeft u achteraf de nodige raadgevingen om ongedierte te weren uit uw gebouw. En als er toch problemen zijn, dan kunt u rekenen op een snelle en effectieve service: onze servicemedewerker is snel bij u ter plaatse om het ongedierteprobleem op te lossen.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet te werken. Zij doen dit zonder bewoners te hinderen en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Bovendien zijn ze gewend om nauw samen te werken met onderhoudspersoneel en office managers voor de uitwerking van een goed preventie- en bestrijdingsplan voor ongedierte.

Rentokil - oplossingen op maat

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor scholen met meer dan één locatie. U hebt één contract voor ongediertebestrijding in al uw gebouwen, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor scholen met meerdere locaties ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Pour de plus amples renseignements sur nos programmes de prévention et de traitement contre les nuisibles ou pour fixer un rendez-vous avec un de nos représentants commerciaux pour une inspection et un devis gratuit, appelez-nous au numéro gratuit 0800 20 123 ou contactez-nous par e-mail.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login