Farmaceutische industrie

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding in de farmaceutische industrie

Betrouwbaarheid is essentieel als het gaat om farmaceutische producten. De maatregelen die u neemt om uw productieproces zo vlot mogelijk te laten verlopen, moeten niet alleen zeer efficiënt zijn – ze moeten ook efficiënt toegepast worden. Wij kunnen u hierbij helpen.

De farmaceutische industrie moet erg strikte normen hanteren en heeft een absolute nultolerantie voor ongedierte. Rentokil Pest Control is al jaren de professionele partner in ongediertebestrijding en -preventie voor de farmaceutische sector en helpt zo de continuïteit van het productieproces te garanderen. Om dit te bereiken, ontwikkelde Rentokil een reeks kwalitatieve producten en diensten waardoor ongedierteproblemen voorgoed tot het verleden behoren. Na de implementatie van onze preventie- en weringstrategie zorgen wij ervoor dat er zich geen problemen kunnen voordoen door regelmatig inspecties uit te voeren.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet te weren. Zij doen dit zonder uw personeel te hinderen en gebruiken bij voorkeur niet-toxische producten – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

De diensten van Rentokil

Rentokil: Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

Technologie aangepast aan uw behoeften

Met de introductie van innoverende producten zoals de RADAR muizenval, bewijst Rentokil dat het respect voor het milieu hoog in het vaandel gedragen wordt. In de mate van het mogelijke gebruiken wij niet-toxische producten om aan effectieve ongediertebestrijding te doen. RADAR is een discrete, humane en innoverende oplossing voor de bestrijding van muizen. Deze muizenval combineert 24/7 detectie met een onmiddellijke verdelging van de muis. Bescherm uw kantoren met de slimste muizenval ter wereld. Lees meer over RADAR.

RADAR wordt ook gebruikt in combinatie met Connect. De RADAR toestellen zijn verbonden met een lokaal communicatienetwerk dat u en onze servicemedewerker waarschuwt zodra activiteit in het toestel wordt waargenomen. Dit systeem garandeert u een 24/7/365 bescherming tegen ongedierte en is bovendien volledig geïntegreerd met ons online rapportagesysteem myRentokil. Lees meer over Connect.

Betrouwbare rapportage

myRentokil, het online rapportagesysteem van Rentokil Pest Control, geeft u in een oogwenk een duidelijk en transparant beeld over de mate van beveiliging van uw gebouw en de acties die u moet ondernemen. En dit is slechts één enkel onderdeel van onze proactieve ongediertebestrijding – een service die speciaal ontwikkeld werd om tegemoet te komen aan de eisen van de farmaceutische sector en andere industrietakken met een nultolerantie voor ongedierte. Lees meer over myRentokil.

Rentokil - oplossingen op maat

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor klanten met meerdere locaties. U hebt één contract voor ongediertebestrijding voor al uw kantoren, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor bedrijven met meerdere locaties ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login