Ongediertebestrijding in de voeding retail

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding in voedingszaken

Ongedierte is nooit welkom in de voedingswinkels. Ongedierte kan net zo verlekkerd raken op uw voedsel als uw klanten – alleen jagen ze uw klanten door hun aanwezigheid gegarandeerd weg. Geen enkele winkelier wil dat zijn producten (en dus ook zijn winsten) en de relatie die hij met zijn klanten heeft opgebouwd gevaar loopt door de aanwezigheid van ongedierte.

De belangrijkste soorten ongedierte waarmee u rekening moet houden zijn knaagdieren, kakkerlakken en vliegen maar ook ander ongedierte kan aangetrokken worden door de warmte en de aanwezigheid van voedsel.

Rentokil is al jaren actief in voedingswinkels om er het ongedierte te weren. Dankzij ons nationaal netwerk van servicemedewerkers is er altijd iemand in uw buurt op het moment dat u Rentokil nodig heeft. Rentokil is actief in heel België en Luxemburg en beschikt over de juiste middelen en organisatie om op lokaal niveau een zo efficiënt mogelijke ongediertepreventie en -bestrijding te bieden. Niet alleen zal uw servicemedewerker telkens weer op het juiste moment paraat staan, hij heeft ook onbeperkte toegang tot al onze producten en diensten. Zo wordt uw probleem onmiddellijk opgelost en voorkomt hij dat het opnieuw de kop opsteekt.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

De diensten van Rentokil

Rentokil: Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

Locale service: snel & effectief

Bijna even belangrijk dan ongedierte bestrijden, is ongedierte voorkomen en preventieve maatregelen treffen zodat het ongedierte uw zaak niet kan binnendringen. Uw technicus komt op regelmatige tijdstippen bij u langs om uw zaak grondig te inspecteren, om de lokazen te controleren (om te zien of er ongedierteactiviteit is) en ze eventueel bij te vullen. Hij checkt ook of er nog andere, bijkomende risicoplaatsen zijn en doet aanbevelingen die u kan opvolgen om te vermijden dat u in de toekomst opnieuw problemen krijgt.

En als er zich tussen de verschillende bezoeken door toch een probleem voordoet, dan is uw technicus snel ter plaatse om het ongedierte te bestrijden.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet aan het werk te gaan in kantoren. Zij doen dit zonder uw personeel en klanten te hinderen of te alarmeren en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding.

Rentokil - oplossingen op maat

Voedingszaken met meerdere verkooppunten

Heel wat voedingszaken met nationaal verspreide verkooppunten sluiten een overeenkomst met Rentokil Pest Control. Enkel zo kunnen ze overal een betrouwbare ongediertebestrijding en -preventie garanderen. Zij hebben één contract voor ongediertebestrijding voor alle winkels, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. De lokale winkels kunnen dan op hun beurt een beroep doen op hun regionale servicemedewerker. Voor een goede nachtrust maken winkeliers gebruik van de dienst ongediertepreventie van Rentokil Pest Control. Onze servicemedewerkers houden dan regelmatig een inspectie om er zeker van te zijn dat uw gebouwen gezond, hygiënisch en vrij van ongedierte blijven. Is dat niet wat u en uw klanten verlangen?

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login