Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertepreventie in de bouwsector

Er loopt heel wat ongedierte rond op zoek naar een nieuw huis. Zorg er bij het plannen of realiseren van een bouwproject dan ook voor dat u niet het verkeerde soort bewoners aantrekt. Elk bouwterrein, hoe groot of klein ook, is een toevluchtsoord voor ratten en muizen. Hun aanwezigheid kan overlast bij mensen veroorzaken, maar ook schade toebrengen aan de constructie en fundering van gebouwen. Elk oppervlak of materiaal waar knaagdieren mee in contact komen, wordt met hun urine en pels vervuild en kan een bron van ziekte worden.

Onze experts kunnen u helpen bij de uitwerking van de preventieve plannen tegen een infestatie van ongedierte - zowel voor nieuwe woningen als voor renovaties. Het is altijd beter te voorkomen dan te genezen. Een goed doordacht plan maakt dat het voor ongedierte erg moeilijk is om uw huis binnen te dringen.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Permanente bescherming tegen ongedierte

Vooral duiven zijn schadelijk voor de buitenkant van gebouwen. Hun uitwerpselen zijn rijk aan salpeterzuur dat zandsteen, pleister, geanodiseerde metalen oppervlakken, houtstructuren en andere bedekkingsmaterialen kan vernietigen. Ook daken worden door hen aangetast. Onze vogelweringsystemen voorkomen dat duiven neerstrijken op typische nestelplaatsen als kroonlijsten, zolders, richels, vensterbanken, enz. Hoe gecompliceerd de bekledingstructuur ook is, wij kunnen zorgen voor een bijna onzichtbare vogelwering. Een ander probleem dat door vogels wordt veroorzaakt is de bevuiling van voetpaden, erven en steigers door uitwerpselen: deze kunnen hierdoor erg glad worden wat tot ernstige ongevallen kan leiden.

Houtaantastende insecten, zoals de huisboktor, de houtworm, de spinthoutkever, de bonte knaagkever en huiszwam, kunnen de waarde van een huis of gebouw aanzienlijk verminderen. De aangerichte schade kan zelfs leiden tot de volledige ineenstorting van de dragende structuren. Onze experts zijn getraind in alle vormen van houtbescherming: proactief, constructief en preventief.

Rentokil - oplossingen op maat

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor klanten met meerdere locaties. U hebt één contract voor ongediertebestrijding voor al uw werven, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor bedrijven met meerdere locaties ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login