Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding in uw landbouwbedrijf

Ongedierteproblemen vormen een grote bron van zorg, ongeacht het gewas dat u verbouwt. Niet alleen door mogelijke inkomstenderving als gevolg van verontreiniging of verlies van oogsten, maar ook door mogelijke schade aan uw materiaal en gebouwen.

Knaagdieren vormen een ernstig probleem voor boeren. Met hun geknaag kunnen ze aanzienlijke schade toebrengen, variërend van gaten in gebouwen tot kortsluiting en waterschade.

Seizoensgebonden ongedierte - hoofdzakelijk vliegende insecten - leveren niet alleen irritaties op bij het vee, maar kunnen ook ziekten verspreiden.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

De diensten van Rentokil

Rentokil - de expert in ongediertebestrijding

Rentokil heeft veel ervaring met ongediertebestrijding voor de agrarische sector en biedt boeren al vele jaren ondersteuning. Niet enkel met adviezen op het gebied van onderhoud, wering en opslag om het risico op plagen te minimaliseren, maar ook met oplossingen voor ongedierteproblemen van allerlei aard, van knaagdieren en insecten tot overlast veroorzakende vogels.

Tal van boeren kiezen voor onze ongediertebestrijding en preventie en daarmee voor regelmatige bezoeken van onze ervaren medewerkers, die getraind zijn in ongediertebestrijdingsmethoden voor de agrarische sector. Hiermee kunnen ze er zeker van zijn dat hun bedrijf hygiënisch en ongediertevrij blijft.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet aan het werk te gaan. Zij doen dit zonder u te hinderen en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login