Top 10 van ongedierte

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

De ongedierte TOP 10

Lees alles over de soorten ongedierte die het meest voorkomen in onze streken en die zich gemakkelijk infiltreren in onze woon- en werkomgeving.

Rentokil Pest Control, de expert in ongediertebestrijding en -preventie, is uw partner om u af te helpen van ongedierte. Onze ongediertebestrijding is snel, effectief, milieusparend en wordt uitgevoerd in alle veiligheid door professioneel opgeleide servicemedewerkers. Zij weten exact welke methode zij moeten toepassen in functie van het type ongedierte en de omstandigheden waarin de ongediertebestrijding moet gebeuren. Ongediertebestrijding bij Rentokil garandeert u de laagst mogelijke impact op het milieu: onze experts gebruiken slechts de strikt noodzakelijke hoeveelheden producten zodat enkel het te bestrijden ongedierte bestreden wordt zonder hinder voor andere organismen.

Vermijd onveilige en onhygiënische toestanden en zorg ervoor dat ongedierte uw huis niet kan binnendringen en uw kinderen of gasten niet aan het schrikken kunnen brengen.

Met Rentokil kiest u voor een betrouwbare partner voor uw ongediertebestrijding met een bewezen effectieve aanpak van eender welk ongedierteprobleem.

Contacteer ons op het GRATIS nummer 0800 20 160 of stuur ons een email.

Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Bedrijven

0800 20 123

Particulieren

0800 20 160

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login