Neem contact met ons op via 050 27 73 67  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

Ongediertebestrijding en desinfectie in Oostende

Oostende, Koningin der badsteden, toeristisch trekpleister en thuisstad van meer dan 70.000 inwoners blijft uiteraard niet gespaard van ongedierte. Knaagdieren zoals ratten en muizen worden aangetrokken door water en plaatsen waar er gemakkelijk eten beschikbaar is. De vele restaurants die Oostende herbergt zijn dus een ideale verblijfplaats voor deze knaaggrage diertjes. De HoReCa sector in Oostende moet dus uiterst waakzaam zijn om problemen met ongedierte te voorkomen en op te lossen. Maar Oostende biedt ook onderdak aan duizenden toeristen die er verblijven in hotels. Het risico op een infestatie van bedwantsen is dus zeer reëel. Rentokil beschikt over niet-toxische bestrijdingsmethodes voor bedwantsen die zeer effectief zijn. Lees meer over de hitte- en stoombehandeling van Rentokil.

De ongediertebestrijders van Team Oostende stellen dagelijks alles in het werk om bedrijven en particuliere woningen te beschermen tegen ongedierte. Zij kennen de problemen van Oostende en kunnen de gevaren perfect inschatten. Zij geven ook advies over hoe u best ongedierte kan weren. Want voorkomen is beter dan genezen!

Het team is ook expert in professionele desinfecties. Er staat steeds iemand paraat voor een efficiënte ontsmetting van uw bedrijf, zaak of bijvoorbeeld school!

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Ongediertebestrijding in Oostende en omgeving

Hebt u een probleem met ongedierte? Geen nood! Ons lokaal team ongediertebestrijders uit Oostende staat paraat om u te helpen: snel, discreet en effectief. Zij kennen de levenswijze van alle soorten ongedierte en weten exact welke maatregelen ze moeten treffen om ze te bestrijden en te weren - ook zonder toxische producten.

Ongediertebestrijding voor bedrijven in en rond Oostende

Onze experts zijn speciaal opgeleid om uw economische activiteiten in Oostende te ondersteunen. Kleinhandelszaak, supermarkt, kantoor, restaurant of hotel: Rentokil staat garant voor een uitstekende service. Ons team uit Oostende heeft ervaring in zeer uiteenlopende sectoren.

Lees ook meer over myRentokil: het online en real time Rentokil rapportagesysteem dat bedrijven helpt om hun ongediertebestrijding en -preventie te beheren en inspecties van auditorganisaties te doorstaan. In één muisklik hebt u een perfect zicht op de ongediertesituatie in uw bedrijf dankzij de handige grondplannen. U kan bovendien grafieken uit het systeem halen en ze automatisch - op een door u bepaald tijdstip - laten doorsturen naar uzelf, maar ook naar andere werknemers die baat hebben bij deze informatie. myRentokil is ook beschikbaar op een handige App! U hebt dus voortaan alle informatie altijd en overal bij de hand. Makkelijker kan niet!

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login