Neem contact met ons op via 081/73 66 79  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

Ongediertebestrijding en desinfectie in Namen

Hebt u een probleem met ongedierte? Op zoek naar een professionele desinfectie? Geen nood! Ons lokaal team uit Namen staat paraat om u te helpen: snel, discreet en effectief. Zij kennen de levenswijze van alle soorten ongedierte en weten exact welke maatregelen ze moeten treffen om ze te bestrijden en te weren - ook zonder toxische producten. Het team is ook expert in professionele desinfecties. Er staat steeds iemand paraat voor een efficiënte ontsmetting van uw bedrijf, zaak of bijvoorbeeld school!

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Ongediertebestrijding in Namen en omgeving

De streek van Namen is zeer gevarieerd: je vindt er stedelijke en industriegebieden alsook landbouw- en groene, zones, maar ongedierte gaat en staat overal waar eten en drinken te vinden is. Het is dus belangrijk dat ongediertebestrijding en -preventie in een stad als Namen niet uit het oog verloren wordt.

Knaagdieren zoals ratten en muizen zijn constant op zoek naar eten. De industriesector in Namen maar ook de particulieren moeten dus uiterst waakzaam zijn om problemen met ongedierte te voorkomen en op te lossen. Niet enkel knaagdieren maar ook insecten zoals kakkerlakken en vliegen liggen altijd op de loer.

De ongediertebestrijders van Team Namen stellen dagelijks alles in het werk om bedrijven, fabrieken, restaurants en particuliere woningen te beschermen tegen ongedierte. Zij kennen de problemen van Namen en kunnen de gevaren perfect inschatten. Zij geven ook advies over hoe u best ongedierte kan weren. Want voorkomen is beter dan genezen!

Ongediertebestrijding voor bedrijven in en rond Namen

Namen staat bekend om het toerisme en de fijne gastronomie maar ook om zijn economische activiteiten zoals de haven en de industriezones. Namen is de hoofdstad van Wallonië en telt talrijke bedrijfsgebouwen waarin adminstratieve diensten en onderwijsinstellingen (universiteiten, hogescholen en gewone scholen) zijn ondergebracht.

Onze experts zijn speciaal opgeleid om uw economische activiteiten in de streek van Namen te ondersteunen. Restaurant, fabriek, kleinhandelszaak, supermarkt of kantoor: Rentokil staat garant voor zijn uitstekende service. Ons team uit Namen heeft ervaring in zeer uiteenlopende sectoren.

Lees ook meer over myRentokil: het online en real time Rentokil rapportagesysteem dat bedrijven helpt om hun ongediertebestrijding en -preventie te beheren en inspecties van auditorganisaties te doorstaan. In één muisklik hebt u een perfect zicht op de ongediertesituatie in uw bedrijf dankzij de handige grondplannen. U kan bovendien grafieken uit het systeem halen en ze automatisch - op een door u bepaald tijdstip - laten doorsturen naar uzelf, maar ook naar andere werknemers die baat hebben bij deze informatie. myRentokil is ook beschikbaar op een handige App! U hebt dus voortaan alle informatie altijd en overal bij de hand. Makkelijker kan niet!

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login