Neem contact met ons op via 09 224 40 51  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

Ongediertebestrijding en desinfectie in Kortrijk

Kortrijk telt zo’n 75.000 inwoners en ligt aan de rivier de Leie. Kortrijk ligt 25 km ten noordoosten van de Franse stad Rijsel waardoor het een transnationaal Eurodistrict vormt: de Franse-Belgische eurometropool Rijsel-Kortrijk-Doornik.

Kortrijk is dus een economisch belangrijke stad, maar ongedierte gaat en staat overal waar eten en drinken te vinden is. Het is dus belangrijk dat ongediertebestrijding en -preventie in een stad als Kortrijk niet uit het oog verloren wordt.

Knaagdieren zoals ratten en muizen zijn constant op zoek naar eten. De HoReCa sector in Kortrijk maar ook de particulieren moeten dus uiterst waakzaam zijn om problemen met ongedierte te voorkomen en op te lossen. Niet enkel knaagdieren maar ook insecten zoals kakkerlakken en vliegen liggen altijd op de loer.

De ongediertebestrijders van Team Kortrijk stellen dagelijks alles in het werk om bedrijven, onderwijsinstellingen en particuliere woningen te beschermen tegen ongedierte. Zij kennen de problemen van Kortrijk en kunnen de gevaren perfect inschatten. Zij geven ook advies over hoe u best ongedierte kan weren. Want voorkomen is beter dan genezen!

Het team is ook expert in professionele desinfecties. Er staat steeds iemand paraat voor een efficiënte ontsmetting van uw bedrijf, zaak of bijvoorbeeld school!

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Ongediertebestrijding in Kortrijk en omgeving

Hebt u een probleem met ongedierte? Geen nood! Ons lokaal team ongediertebestrijders uit Kortrijk staat paraat om u te helpen: snel, discreet en effectief. Zij kennen de levenswijze van alle soorten ongedierte en weten exact welke maatregelen ze moeten treffen om ze te bestrijden en te weren - ook zonder toxische producten.

Ongediertebestrijding voor bedrijven in en rond Kortrijk

Onze experts zijn speciaal opgeleid om uw economische activiteiten in in de streek van Kortrijk te ondersteunen. Onderwijsinstelling, kleinhandel, supermarkt, horecazaak of kantoor: Rentokil staat garant voor zijn uitstekende service. Ons team uit Kortrijk heeft ervaring in zeer uiteenlopende sectoren.

Lees ook meer over myRentokil: het online en real time Rentokil rapportagesysteem dat bedrijven helpt om hun ongediertebestrijding en -preventie te beheren en inspecties van auditorganisaties te doorstaan. In één muisklik hebt u een perfect zicht op de ongediertesituatie in uw bedrijf dankzij de handige grondplannen. U kan bovendien grafieken uit het systeem halen en ze automatisch - op een door u bepaald tijdstip - laten doorsturen naar uzelf, maar ook naar andere werknemers die baat hebben bij deze informatie. myRentokil is ook beschikbaar op een handige App! U hebt dus voortaan alle informatie altijd en overal bij de hand. Makkelijker kan niet!

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login