Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding en -preventie is ons vak

Rentokil heeft al ervaring in ongediertebestrijding en -preventie sinds zijn oprichting in 1970. Wij beschikken over een team van meer dan 90 gekwalificeerde servicemedewerkers voor:

Er is altijd iemand bij u in de buurt om u snel te helpen met uw probleem - of u nu in Vlaanderen, Brussel of Wallonië woont. 

Ongedierte past zich heel goed aan. Jammer genoeg voor hen kunnen wij dat ook. Rentokil beschikt over een eigen Research & Development center waar permanent onderzoek wordt gedaan naar nieuwe producten en methodes waarmee we het ongedierte te slim af kunnen zijn en onze klanten een kwalitatieve service kunnen bieden. Onze wetenschappers laten zich altijd leiden door de eisen van onze klanten. Enkel de slimste koppen in de sector worden door Rentokil gerecruteerd om in onze prestigieuze R&D-afdeling te werken.

Al onze onderhoudstechnici hebben het strenge opleidingsprogramma van Rentokil Pest Control doorlopen en beschikken daardoor over een kennis die uniek is in de sector. In de loop van hun carrière volgen onze technici ook bijkomende opleidingscursussen over specifieke technische aspecten van ongediertebestrijding.

  • Snelle interventie - zowel bij particulieren als bij bedrijven. Onze servicemedewerkers wonen verspreid over heel het land en zijn dus steeds snel ter plaatse.
  • Gekwalificeerde medewerkers - zij beschikken over een uitgebreide kennis over alle soorten ongedierte en weten hoe ze het ongedierte effectief kunnen bestrijden en weren.
  • Service op maat - een ongedierteëxpert komt bij u langs om uw situatie te evalueren en een voorstel op maat uit te werken. Het aantal interventies dat nodig is om uw probleem op te lossen wordt bepaald.
  • Discrete en veilige behandeling - onze lokazen zijn steeds beveiligd zodat uw kinderen, medewerkers en huisdieren geen gevaar lopen.
  • Geen hinder - tijdens de behandeling kan u meestal gewoon verdergaan met uw activiteiten.
  • Aanbevelingen voor de toekomst - uw servicemedewerker geeft u kostbaar advies om in de toekomst nieuwe problemen met ongedierte te vermijden.

Research & Development

Ongedierte past zich aan maar Rentokil ook. Met onze innovaties blijven wij het ongedierte altijd één stap voor!

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login