Neem contact met ons op via 011 45 18 22  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

Ongediertebestrijding en desinfectie in Hasselt

Hasselt is de thuisstad van meer dan 77.000 inwoners en wordt alsmaar populairder bij studenten. Hasselt werd uitgeroepen tot de “slimste stad van het land” - een titel die wordt uitgereikt door AGORIA op basis van 5 criteria: het aantal digitale ondernemingen, de luchtkwaliteit, de renovatietoestand van gebouwen, het volume restafval per inwoner en het energieverbruik. Het gaat om criteria die de levenskwaliteit van de burgers in een stad meten.

Hasselt is dus een aangename stad om te vertoeven, maar dat betekent niet dat ze gevrijwaard blijft van ongedierte. Ongedierte gaat en staat overal waar eten en drinken te vinden is. Het is dus belangrijk dat ongediertebestrijding en -preventie niet uit het oog verloren wordt.

Knaagdieren zoals ratten en muizen zijn constant op zoek naar eten. De HoReCa sector in Hasselt maar ook de particulieren moeten dus uiterst waakzaam zijn om problemen met ongedierte te voorkomen en op te lossen. Ook de “kotbazen” moeten op hun hoede blijven voor ongedierte. Studenten nemen het vaak niet zo nauw met hygiëne en knaagdieren en insecten zoals kakkerlakken en vliegen liggen altijd op de loer. Het risico op een infestatie van bedwantsen is eveneens zeer reëel. Rentokil beschikt over niet-toxische bestrijdingsmethodes voor bedwantsen die zeer effectief zijn. Lees meer over de hitte- en stoombehandeling van Rentokil.

De ongediertebestrijders van Team Hasselt stellen dagelijks alles in het werk om bedrijven, onderwijsinstellingen en particuliere woningen te beschermen tegen ongedierte. Zij kennen de problemen van Hasselt en kunnen de gevaren perfect inschatten. Zij geven ook advies over hoe u best ongedierte kan weren. Want voorkomen is beter dan genezen!

Team Hasselt is daarenboven ook expert in professionele desinfecties. Het team staat paraat voor een efficiënte ontsmetting van uw bedrijf, zaak of bijvoorbeeld school!

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Ongediertebestrijding in Hasselt en omgeving

Hebt u een probleem met ongedierte? Geen nood! Ons lokaal team ongediertebestrijders uit Hasselt staat paraat om u te helpen: snel, discreet en effectief. Zij kennen de levenswijze van alle soorten ongedierte en weten exact welke maatregelen ze moeten treffen om ze te bestrijden en te weren - ook zonder toxische producten.

Ongediertebestrijding voor bedrijven in en rond Hasselt

Onze experts zijn speciaal opgeleid om uw economische activiteiten in de streek van Hasselt te ondersteunen. Onderwijsinstelling, kleinhandelszaak, supermarkt of kantoor: Rentokil staat garant voor zijn uitstekende service. Ons team uit Hasselt heeft ervaring in zeer uiteenlopende sectoren.

Lees ook meer over myRentokil: het online en real time Rentokil rapportagesysteem dat bedrijven helpt om hun ongediertebestrijding en -preventie te beheren en inspecties van auditorganisaties te doorstaan. In één muisklik hebt u een perfect zicht op de ongediertesituatie in uw bedrijf dankzij de handige grondplannen. U kan bovendien grafieken uit het systeem halen en ze automatisch - op een door u bepaald tijdstip - laten doorsturen naar uzelf, maar ook naar andere werknemers die baat hebben bij deze informatie. myRentokil is ook beschikbaar op een handige App! U hebt dus voortaan alle informatie altijd en overal bij de hand. Makkelijker kan niet!

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login