Neem contact met ons op via 02/540 89 62  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

Ongediertebestrijding en desinfectie in Brussel

Brussel, hoofdstad van Europa, toeristisch trekpleister en thuisstad van 176.000 inwoners blijft uiteraard niet gespaard van ongedierte. Knaagdieren zoals ratten en muizen worden aangetrokken door water en plaatsen waar er gemakkelijk eten beschikbaar is. De vele restaurants die Brussel herbergt zijn dus een ideale verblijfplaats voor deze knaaggrage diertjes. De HoReCa sector in Brussel moet dus uiterst waakzaam zijn om problemen met ongedierte te voorkomen en op te lossen. Maar Brussel biedt ook onderdak aan duizenden toeristen en zakenmensen die er verblijven in hotels. Het risico op een infestatie van bedwantsen is dus zeer reëel. Rentokil beschikt over niet-toxische bestrijdingsmethodes voor bedwantsen die zeer effectief zijn. Lees meer over de hitte- en stoombehandeling van Rentokil.

De ongediertebestrijders van Team Brussel stellen dagelijks alles in het werk om bedrijven en particuliere woningen te beschermen tegen ongedierte. Zij kennen de problemen van Brussel en kunnen de gevaren perfect inschatten. Zij geven ook advies over hoe u best ongedierte kan weren. Want voorkomen is beter dan genezen!

Team Brussel is eveneens expert in professionele desinfectie! Ze staan steeds klaar voor de volledige ontsmetting van uw zaak, kantoor of school.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Ongediertebestrijding in Brussel en omgeving

Hebt u een probleem met ongedierte? Geen nood! Ons lokaal team ongediertebestrijders uit Brussel staat paraat om u te helpen: snel, discreet en effectief. Zij kennen de levenswijze van alle soorten ongedierte en weten exact welke maatregelen ze moeten treffen om ze te bestrijden en te weren - ook zonder toxische producten.

Ongediertebestrijding voor bedrijven in en rond Brussel

Onze experts zijn speciaal opgeleid om uw economische activiteiten in de streek van Brussel te ondersteunen. Kleinhandelszaak, supermarkt, kantoor, restaurant of hotel: Rentokil staat garant voor een uitstekende service. Ons team uit Brussel heeft ervaring in zeer uiteenlopende sectoren.

Lees ook meer over myRentokil: het online en real time Rentokil rapportagesysteem dat bedrijven helpt om hun ongediertebestrijding en -preventie te beheren en inspecties van auditorganisaties te doorstaan. In één muisklik hebt u een perfect zicht op de ongediertesituatie in uw bedrijf dankzij de handige grondplannen. U kan bovendien grafieken uit het systeem halen en ze automatisch - op een door u bepaald tijdstip - laten doorsturen naar uzelf, maar ook naar andere werknemers die baat hebben bij deze informatie. myRentokil is ook beschikbaar op een handige App! U hebt dus voortaan alle informatie altijd en overal bij de hand. Makkelijker kan niet!

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login