Neem contact met ons op via 065/36 42 65  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

Ongediertebestrijding en desinfecties in Bergen

Hebt u een probleem met ongedierte of wil u preventieve maatregelen treffen tegen een eventuele infestatie in de streek van Aarlen? Of bent u op zoek naar een professionele desinfectie? Contacteer dan snel ons lokaal serviceteam van Aarlen. Onze experts kennen de streek en dus ook de specifieke behoeften inzake de preventie en de bestrijding van ongedierte én desinfecties.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Ongediertebestrijding in Bergen en omgeving

De streek van Bergen is zeer gevarieerd: je vindt er stedelijke en industriegebieden alsook landbouw- en groene, bosrijke zones, maar ongedierte gaat en staat overal waar eten en drinken te vinden is. Het is dus belangrijk dat ongediertebestrijding en -preventie in een stad als Bergen niet uit het oog verloren wordt.

Knaagdieren zoals ratten en muizen zijn constant op zoek naar eten. De HoReCa sector in Bergen maar ook de particulieren moeten dus uiterst waakzaam zijn om problemen met ongedierte te voorkomen en op te lossen. Niet enkel knaagdieren maar ook insecten zoals kakkerlakken en vliegen liggen altijd op de loer.

De ongediertebestrijders van Team Bergen stellen dagelijks alles in het werk om bedrijven, fabrieken, restaurants en particuliere woningen te beschermen tegen ongedierte. Zij kennen de problemen van Bergen en kunnen de gevaren perfect inschatten. Zij geven ook advies over hoe u best ongedierte kan weren. Want voorkomen is beter dan genezen!

Ongediertebestrijding voor bedrijven in en rond Bergen

Bergen kreeg de titel van culturele hoofdstad 2015 vanwege haar historisch centrum en haar zeer rijk cultureel patrimonium. Bovendien is Bergen een universiteitstad met een uitgebreid HoReCa aanbod.

Onze experts zijn speciaal opgeleid om uw economische activiteiten in de streek van Bergen te ondersteunen. Restaurant, onderwijsinstelling, kleinhandelszaak, supermarkt of kantoor: Rentokil staat garant voor zijn uitstekende service. Ons team uit Bergen heeft ervaring in zeer uiteenlopende sectoren.

Lees ook meer over myRentokil: het online en real time Rentokil rapportagesysteem dat bedrijven helpt om hun ongediertebestrijding en -preventie te beheren en inspecties van auditorganisaties te doorstaan. In één muisklik hebt u een perfect zicht op de ongediertesituatie in uw bedrijf dankzij de handige grondplannen. U kan bovendien grafieken uit het systeem halen en ze automatisch - op een door u bepaald tijdstip - laten doorsturen naar uzelf, maar ook naar andere werknemers die baat hebben bij deze informatie. myRentokil is ook beschikbaar op een handige App! U hebt dus voortaan alle informatie altijd en overal bij de hand. Makkelijker kan niet!

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login