Neem contact met ons op via 063 21 92 76  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

Ongediertebestrijding en desinfectie in Aarlen

Hebt u een probleem met ongedierte of wil u preventieve maatregelen treffen tegen een eventuele infestatie in de streek van Aarlen? Bent u op zoek naar een professionele desinfectie? Contacteer dan snel ons lokaal serviceteam van Aarlen. Onze experts kennen de streek en dus ook de specifieke behoeften inzake de preventie en de bestrijding van ongedierte.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Ongediertebestrijding in Aarlen en omgeving

De streek van Aarlen is een zeer groene omgeving - de ideale habitat voor allerlei diersoorten. Maar wanneer sommigen van hen hun natuurlijke habitat verlaten om hun intrek te nemen in uw huis of bedrijf, is dat minder leuk. In de winter zoeken muizen warmere oorden op: bijvoorbeeld een mooi huis of een goed verwarmd bedrijf in Aarlen.

Hebt u een probleem met ongedierte? Geen nood! Ons lokaal team ongediertebestrijders uit Aarlen staat paraat om u te helpen: snel, discreet en effectief. Zij kennen de levenswijze van alle soorten ongedierte en weten exact welke maatregelen ze moeten treffen om ze te bestrijden en te weren - ook zonder toxische producten.

Ongediertebestrijding voor bedrijven in en rond Aarlen

Onze experts zijn speciaal opgeleid om uw economische activiteiten in de streek van Aarlen te ondersteunen. Fabriek, kleinhandelszaak, supermarkt, kantoor, restaurant of hotel: Rentokil staat garant voor een uitstekende service. Ons team uit Aarlen heeft ervaring in zeer uiteenlopende sectoren.

Lees ook meer over myRentokil: het online en real time Rentokil rapportagesysteem dat bedrijven helpt om hun ongediertebestrijding en -preventie te beheren en inspecties van auditorganisaties te doorstaan. In één muisklik hebt u een perfect zicht op de ongediertesituatie in uw bedrijf dankzij de handige grondplannen. U kan bovendien grafieken uit het systeem halen en ze automatisch - op een door u bepaald tijdstip - laten doorsturen naar uzelf, maar ook naar andere werknemers die baat hebben bij deze informatie. myRentokil is ook beschikbaar op een handige App! U hebt dus voortaan alle informatie altijd en overal bij de hand. Makkelijker kan niet!

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login