Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Motten

Hoewel motten geen gevaar vormen voor de gezondheid kunnen ze toch erg lastig zijn omdat textielinsecten knap wat schade kunnen aanrichten aan kleding, stoffen, bontmantels, leder, tapijten en ander textiel. Zo ook voor voorraadinsecten: ze doen zich tegoed aan voedselvoorraden en leggen er eitjes in.

Naargelang de soort insect storten ze zich op allerlei materialen. Motten kunnen in alle fases van hun levenscyclus schade aanrichten: zowel als larve als als volwassen insect. Het is dus erg belangrijk om een probleem met motten snel aan te pakken alvorens het te laat is en er allerlei zaken weggegooid moeten worden.

Een kleine mottenplaag kan behandeld worden door het gebruik van insecticides die je in de handel kan kopen, maar een ernstigere infestatie vergt een professionele aanpak. Doe een beroep op een professionele ongediertebestrijder om motten te bestrijden. Wij stellen u dan een behandeling voor die aangepast is aan uw specifiek probleem.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Motten bestrijden: de oplossingen van Rentokil

Bescherm u tegen motten

Een scala aan insecticiden tegen motten, larven en hun eieren kan in de supermarkt of het tuincentrum gekocht worden. Maar voor een grotere besmetting van motten kan enkel een professionele ongediertebestrijding de oplossing bieden.

Zelf motten bestrijden

De traditionele preventieve behandeling voor motten bestond uit mottenballen met naftaleen. Wij raden het gebruik van deze producten echter af, vanwege de chemicaliën die ervoor worden gebruikt en de geur die ze verspreiden.

Professionele behandeling tegen motten

Hoewel doe-het-zelf producten een goede oplossing zijn voor kleinere mottenproblemen, voor grotere of terugkerende plagen is een professionele ongediertebestrijding vereist.

Rentokil servicemedewerkers beschikken over een breed assortiment krachtige insecticiden om motten aan te pakken.

De preventie en ongediertebestrijding van Rentokil biedt een service om mottenproblemen of elk ander ongedierteprobleem in huis aan te pakken. De service is snel, effectief en betaalbaar.

Voor meer advies of voor een bezoek van een van onze experts kunt u ons gratis bellen op 0800 20 160 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login