mollen in de tuin

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Mollen vangen voor uw bedrijf

Zijn de groene zones rondom uw bedrijf omgetoverd tot oorlogsgebied en zoekt u naar een effectieve manier om mollen te vangen? Bent u van plan om daarvoor een professionele mollenvanger in te schakelen?

Contacteer dan Rentokil op het GRATIS nummer 0800 20 123 of stuur ons een email. Eén van onze professionele mollenvangers neemt contact met u op voor een gratis inspectie en een offerte op maat.

Mollen: gevolgen van hun aanwezigheid

De omgeving van uw bedrijf ziet er onverzorgd uit en de groene zones of sportterreinen (golf, voetbal, …) kunnen niet langer gebruikt worden. Bovendien kunnen de tunnels de wortels van jonge beplanting beschadigen.

Behandelingen van Rentokil tegen mollen

Veel producten die u in de handel kan kopen zijn niet effectief. Neem een professionele mollenvanger onder de arm vooraleer het probleem te groot wordt en uw groene zones volledig omgewoeld zijn.

De mollenvangers van Rentokil komen ter plaatse om de situatie te evalueren en zullen u in functie van de graad van het probleem, de oppervlakte en de ligging van het terrein een gepaste oplossing voorstellen.


Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Bedrijven

0800 20 123

Particulieren

0800 20 160

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login