main-business-sector-insight-banner

In uw sector

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

In uw sector

De risico's van een ongedierte-infestatie verschillen van sector tot sector. Rentokil luistert naar zijn professionele partners om een bestrijdings- en preventieservice te bieden die aangepast is aan elke branche. Veel bedrijven vereisen nultolerantie voor de aanwezigheid van ongedierte in hun gebouwen. We ondersteunen onze klanten om dit doel te bereiken en om te voldoen aan de geldende voorschriften. Onze ongediertebestrijding en -preventie is ontworpen om uw bedrijf en uw klanten te beschermen tegen risicofactoren.

 

Voedingsindustrie

Rentokil werkt proactief met bedrijven in de voedingsindustrie om besmettingen met ongedierte te voorkomen, infestaties te verhelpen en om het risico op toekomstige problemen te voorkomen. We beheersen risico’s in overeenstemming met de geldende normen en wet- en regelgeving op gebied van voedselveiligheid.

Gezondheidszorg

Rentokil is een expert in ongediertebestrijding en garandeert dat de hoogste standaarden voor ongediertebestrijding behaald worden, zelfs in de meest strikte omgevingen zoals de gezondheidszorg.

De veiligheid van uw patiënten is onze prioriteit en we hebben de expertise om het risico op kruisbesmetting te verminderen.

Ontdek hoe Rentokil kan helpen uw ziekenhuizen, klinieken en apotheekproductielocaties te beschermen tegen ongedierte.

Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login