Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Houtworm bestrijden

Houtworm wordt behandeld door ten minste één fase van de ontwikkeling van de kever aan te pakken. De plaag wordt snel onder controle gebracht, maar omdat de kevers een lange levenscyclus hebben, kan het langer dan een jaar duren voor een houtwormplaag volledig is verdwenen.

Wij maken gebruik van krachtige bestrijdingsmiddelen om houtworm te bestrijden. Ze worden zo gebruikt dat uw gezin of collega’s, huisdier en milieu er zo weinig mogelijk aan blootgesteld worden. Meestal gaat het daarbij om een vloeistof of een product dat voor een effectieve houtworm bestrijding in het hout wordt geïnjecteerd.

Na onze houtworm bestrijding worden alle behandelde plekken gedekt door een garantie van 10 jaar, die ook na de verkoop van het huis nog geldig is.

Houtworm bestrijden: waarom door Rentokil?

De Property Care afdeling van Rentokil Pest Control heeft houtworm specialisten in dienst die enkel problemen met houtworm, rot en vocht behandelen.

We beschikken over meer dan zeventig jaar ervaring in het behandelen van hout dat aangetast is door houtworm. Geen enkel ander bedrijf beschikt over evenveel ervaring, vakmanschap en effectieve middelen om houtworm te bestrijden. De behandelingen van Rentokil Pest Control tegen houtworm zijn uniek.

  • Snelle & betrouwbare service
  • Prijs wordt op maat opgesteld - afhankelijk van de aard en de graad van het houtwormprobleem
  • De behandeling van houtworm wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide service medewerkers
  • Vraag naar onze referenties.

Hebt u een probleem met houtworm? Wilt u meer advies over de Rentokil behandeling van houtworm of wilt u dat één van onze houtworm experts bij u langskomt, Bel ons dan op het GRATIS nummer 0800 20 123. Of stuur ons een email.

Er zijn verschillende soorten houtworm, waaronder de grote en de kleine klopkever. Raadpleeg onze ongediertegids over houtaantasters voor meer informatie over soorten houtworm.


Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login