Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Houtbescherming is werk voor een expert

De afdeling Property Care van Rentokil beschikt over een jarenlange ervaring en kennis inzake houtbescherming. Of het nu gaat om houten structuren zoals ramen en dakgebintes of om meubels of andere houten objecten … Rentokil weet raad met ongedierte dat hout aantast.

Zelfs voor antieke voorwerpen of andere waardeobjecten hebben wij CAT (Controlled Atmosphere Technoloy) een oplossing die volledig vrij is van toxische middelen en dus veilig en milieuvriendelijk.

Houtbeschadigend ongedierte, houtworm, huiszwam of andere schimmels: Rentokil heeft een passende oplossing. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een opgeleide technicus die niets anders doet dan houtproblemen.

Contacteer ons voor een offerte op maat.

Houtaantasters

De aanwezigheid van houtrot veroorzakende schimmels of van insecten die hout als voedselbron of als verblijfplaats gebruiken, kunnen ernstige schade toebrengen aan de constructie van uw woning of bedrijfspand. Vooral monumentale panden zoals, musea, kerken en grachtenpanden, maar ook oude en nieuwe woningen en bedrijfspanden kunnen te kampen krijgen met deze problemen. Rentokil helpt u de risico's die samengaan met plagen als deze, te verminderen.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login