Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding met respect voor het milieu

Ongedierte kan allerlei schade berokkenen aan bedrijven en huiselijke omgevingen, maar Rentokil probeert alle ongedierteproblemen zodanig op te lossen dat ze een zo klein mogelijke impact hebben op de natuurlijke omgeving. Milieubewuste ongediertebestrijding is een begrip bij al onze R&D-activiteiten.

Rentokil was een voorloper bij de ontwikkeling van geavanceerde controle- en detectiesystemen waardoor de hoeveelheid boiciden die in het milieu terechtkomen, daalde. Er wordt enkel opgetreden wanneer er werkelijk problemen zijn. Rentokil leeft ook strikt alle gezondheids- en veiligheidswetten en -regels op en hiervoor wonnen we de voorbije jaren reeds verschillende awards.

Constante vernieuwing is voor ons bedrijf van cruciaal belang - naarmate het ongedierte zich ontwikkelt om zijn omgeving maximaal uit te buiten, ontwikkelen wij ook onze weringssystemen. Ook hier ligt de nadruk steeds op een zo beperkt mogelijke impact op het milieu. Bijvoorbeeld bij het Luminos gamma blijven de restanten van de vliegende insecten kleven op een kleefbord zodat het risico op besmetting door rondvliegende insectendeeltjes wordt beperkt. Zo ook houdt de RADAR knaagdieren vast in een afgesloten ruimte voor ze worden verwijderd. Op die manier wordt het risico op besmetting tot een minimum herleid. Milieubewuste ongediertebestrijding in actie.

Campagne voor verantwoord gebruik van rattengif

De campagne voor verantwoord gebruik van rattengif (Campaign for Responsible Rodenticide Use - CRRU) stimuleert een efficiënte inperking van knaagdieren met een verantwoord gebruik van rattengif om de wilde dieren te beschermen. Rentokil Pest Control is een grote voorstander van de CRRU-campagne en is een actief lid van deze organisatie.

Voor meer informatie, raadpleeg de CRRU website door op deze link te klikken

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login