Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Bescherm uw zaak tegen ongedierte

Als plaatselijke kleinhandelszaak kunt u elke vorm van ongedierte in uw winkel (en overigens ook in uw voorraad) missen als kiespijn. Maar doordat goederen en klanten constant in en uit uw gebouw circuleren, is de kans groot dat een toevallige ongenode gast toch binnenglipt. En ongedierte brengt niet alleen schade toe aan uw gebouwen en voorraden, maar ook aan uw reputatie.

De belangrijkste bedreiging voor een kleinhandelszaak zijn knaagdieren, vliegen, motten en bijtende insecten maar ook allerlei andere insecten of hinderlijke vogels kunnen ook een probleem vormen voor een lokale handelaar.

Dankzij ons nationaal netwerk van meer dan 90 servicepunten kunnen we steeds snel reageren - waar uw probleem zich ook voordoet.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

De diensten van Rentokil

Rentokil: Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

Onze servicemedewerkers beschermen uw reputatie

Vele winkeliers nemen onze diensten voor ongediertebestrijding en ongediertepreventie af. Regelmatige inspecties voorkomen dat eventueel binnengedrongen ongedierte uitgroeit tot een probleem. Rapportage van onze bevindingen gebeurt digitaal, zodat u altijd en overal toegang hebt tot uw huidige situatie op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Op deze manier kan u aantonen aan uw personeel, uw klanten, uw investeerders en eventueel de overheid hoe efficiënt uw ongedierteplan in uw winkel is.

Onze servicemedewerkers werken zeer lokaal en zijn er om u te helpen bij acute problemen met ongedierte of om een preventief plan op maat uit te werken zodat u eens en voor altijd gerust bent.

Uw lokale servicemedewerker komt op regelmatige tijdstippen uw zaak inspecteren om te zien of er tekenen zijn van ongedierte-activiteit, om de lokazen te controleren en bij te vullen en om eventuele nieuwe risico’s te detecteren. Hij geeft u achteraf de nodige raadgevingen om ongedierte te weren uit uw gebouw.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht aan het werk te gaan in kleinhandelszaken. Zij doen dit zonder uw personeel of cliënteel te verontrusten of te alarmeren en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding.

Ketens

Rentokil heeft ook een key-account afdeling voor ketens met verschillende zaken. In dat geval hebt u één contract voor ongediertebestrijding voor al uw winkels, met één enkele Key Account Manager als aanspreekpunt. Bij eventuele problemen kan elke locatie contact opnemen met de lokale servicemedwerker. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor bedrijven met meerdere locaties ga dan naar onze pagina voor Key Account klanten.

Voor meer informatie over de service die wij bieden of voor een afspraak met één van onze adviseurs, bel ons op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login