Desinfectie team

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Desinfectie team

Het Rentokil desinfectie team is de oplossing om grote ruimtes en oppervlakken op korte termijn te ontsmetten. Door een combinatie van het lokale gebruik van de juiste producten op oppervlakken die vaak worden aangeraakt, zoals handvaten, klinken, computermuizen en toetsenborden enerzijds en het vernevelen van het product in de ruimte, slaagt het Rentokil desinfectie team erin snel en efficiënt te werken.

Het belang van mobiele desinfectie teams

De uitbraak van een ziekte kan eender waar gebeuren: in hotels over ziekenhuizen en kantoren tot op scholen. Dat komt omdat virussen en bacteriën meerdere dagen kunnen overleven op oppervlakken of zaken die werden aangeraakt door een besmette persoon.

Snelheid is dan ook cruciaal bij de uitbraak van een besmettelijke ziekte, om verdere besmettingen te voorkomen en uw personeel, klanten, bezoekers of patiënten te voorkomen. Onze teams zijn opgeleid om zowel de oppervlaktebacteriën te behandelen maar ook het vernevelen en het sproeien van de producten in de lucht.

De combinatie van deze twee technieken is de meest effciënte manier om een ruimte volledig te ontsmetten. Zo worden ook de besmette luchtdeeltjes bestreden. Dit laat toe om ruimtes snel en veilig weer ter beschikking te stellen na een ontsmetting, met slechts een minimale werkonderbreking.

De kracht van onze professionele desinfectie service

De mobiele desinfectie service van Rentokil is de ideale oplossing voor de ontsmetting van grote ruimtes, door zowel de oppervlakken te behandelen, als de desinfecterende producten in de lucht te vernevelen of te sproeien.

Door de snelheid die deze manier van werken biedt, ontstaat geen onnodige onderbreking van de activiteiten en worden besmettelijke ziekten zo snel mogelijk gestopt. De microdruppels die in de lucht worden verneveld, komen op exact dezelfde plaatsen terecht als bacteriën die bijvoorbeeld door niezen verspreid worden. Op die manier landt het ontsmettingsproduct ook op plaatsen waar manueel reinigen niet of slechts gedeeltelijk mogelijk is.

Door de verschillende technieken te combineren (vernevelen, sproeien, manueel reinigen), wordt het desinfectieproduct optimaal verspreid over oppervlakken en materialen, om zo een optimale desinfectie te kunnen garanderen.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Rentokil, jarenlange ervaring

Rentokil beschikt over een ervaring van meer dan 90 jaar, als wereldwijde marktleider in de ongediertebestrijding en het voorkomen van besmettingen door ongedierte. In meer dan 80 landen over de hele wereld biedt Rentokil als expert een betrouwbare en professionele ongediertebeheersing aan zowel professionele als particuliere klanten. Sinds 1925 is Rentokil gebaseerd op wetenschap en innovaties, waardoor Rentokil kennis en producten in de markt zet van het allerhoogste niveau om mensen te beschermen. Volksgezondheid, de natuur, bedrijven en gebouwen worden door ons beschermd tegen ongedierteplagen en de ziektes die zij met zich kunnen meebrengen.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login