Desinfectie team

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Controle en preventie van besmettingen

Ons doel is mensen te beschermen tegen besmettingen in eender welke omgeving. Daarom is het belangrijk om onmiddellijk te reageren om de verspreiding en de uitbraak van ziekten te vookomen.

De Rentokil oplossingen zorgen ervoor dat alle oppervlakken en ruimten gedesinfecteerd kunnen worden, zowel preventief als bij besmettelijke ziekten zoals coronavirus, norovirus of legionella.

Wat houdt de controle en preventie van besmettingen in?

De uitbraak van besmettelijke ziekten gebeurt vaak in drukbezette plaatsen zoals kantoren, hotels, supermarkten, voedselverwerkende bedrijven, ziekenhuizen en rust- en verzorgingstehuizen. Dit kan jammer genoeg op eender welk moment gebeuren. Daarom is het belangrijk om er constant voor te zorgen dat - door een hoge hygiënestandaard na te leven, bijvoorbeeld door een regelmatige en volledige ontsmetting - de kans op een uitbraak wordt vermeden.

Infectieziekten zoals coronavirus of norovirus bedreigen in grote mate de gezondheid van medewerkers, studenten, bewoners, klanten en anderen én zijn zeer besmettelijk.

Dit zijn de meest voorkomende besmettelijke ziekten:

  • Coronavirus (COVID-19)
  • Legionella
  • E.coli-bacterie
  • Griepvirus
  • Varkensgriep
  • Norovirus

De controle en preventie van besmettingen bestaat uit een doelgerichte desinfectie om verdere besmettingen te vookomen. Dit gebeurt door middel van een veilige, wettelijke en discrete ontsmetting om de elke ruimte veilig te maken en houden.

Desinfectie door Rentokil

Om de verspreiding van besmettelijke ziekten te voorkomen, staan de desinfectie teams van Rentokil klaar om eender welke moeilijke ontsmetting tot een succesvol einde te brengen. Door een snelle reactie, kunnen we samen verdere besmettingen voorkomen.

Onze desinfectie service omvat enerzijds een volledige reiniging en anderzijds een goedgekeurde, innovatieve oplossing zoals verneveling. Op deze manier zorgen we er ook voor dat moeilijk te bereiken plaatsen en grote ruimtes kunnen gedesinfecteerd worden op een snelle, veilige en efficiënte manier, bovendien met een minimaal oponthoud!

Als wereldspeler in de besmettingspreventie en -controle, zijn de wetenschappelijke teams van Rentokil constant in de weer om de beste producten en technieken te selecteren in de strijd tegen besmettelijke ziekten. Onze desinfectie service is dan ook in staat om op een veilige, wettelijke en discrete manier op te treden waar nodig.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Rentokil, jarenlange ervaring

Rentokil beschikt over een ervaring van meer dan 90 jaar, als wereldwijde marktleider in de ongediertebestrijding en het voorkomen van besmettingen door ongedierte. In meer dan 80 landen over de hele wereld biedt Rentokil als expert een betrouwbare en professionele ongediertebeheersing aan zowel professionele als particuliere klanten. Sinds 1925 is Rentokil gebaseerd op wetenschap en innovaties, waardoor Rentokil kennis en producten in de markt zet van het allerhoogste niveau om mensen te beschermen. Volksgezondheid, de natuur, bedrijven en gebouwen worden door ons beschermd tegen ongedierteplagen en de ziektes die zij met zich kunnen meebrengen.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login