Cleaning

Desinfectie

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Professionele ontsmetting

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Op zoek naar een ervaren partner voor uw desinfectie?

Rentokil is dé specialist in het reinigen en ontsmetten van uw zaak. Dankzij onze ervaring kunnen wij efficiënt te werk gaan en u snel en correct helpen.

Uw klanten elke dag in een professioneel gereinigde zaak ontvangen?

Een zaak krijgt dagelijks veel klanten over de vloer, die elk mogelijke bacteriën en virussen met zich meebrengen.

U kan uw zaak, uw klanten en uw medewerkers extra beschermen tegen deze onnodige risico's door een regelmatige desinfectie te laten uitvoeren door Rentokil. Wekelijks, dagelijks of meermaals per dag? Wij passen ons aan aan uw noden en gaan vooral vérder dan wat een schoonmaakbedrijf u kan bieden.

Uw medewerkers met een gerust hart opnieuw verwelkomen op kantoor of op school?

U heeft uw organisatie al dan niet vrijwillig gesloten. Na afloop van de sluiting wenst u uw klanten en werknemers met een gerust hart opnieuw te kunnen verwelkomen en hen te verzekeren dat u al het nodige heeft gedaan om hun werkplek veilig te maken, zonder virussen en bacteriën.

Dan kan u beroep doen op Rentokil voor een volledige desinfectie van het gebouw. Contacteer ons vandaag nog, zodat we er samen met u voor kunnen zorgen dat u klaar bent om in volle snelheid en zonder zorgen van start te gaan wanneer de deuren weer openen! 

Toon uw klanten en medewerkers hoeveel u om hen geeft!

Rentokil wil u hierbij van harte ondersteunen, daarom krijgt u van ons na desinfectie een bewijs, waarop staat wanneer de desinfectie plaatsvond. Het papieren exemplaar kan u aan de ingang plaatsen, zodat het door iedereen gezien kan worden. Een digitaal exemplaar bezorgen we u ook indien gewenst. Zo kan u per mail of via uw sociale media aan uw klanten en medewerkers laten weten dat u hun en uw veiligheid ter harte neemt.

De service is snel, effectief en betaalbaar. Dankzij onze expertise kunnen we u hierin snel bijstaan.


Voor meer advies of voor een bezoek van een van onze experts kunt u ons gratis bellen op 0800 20 123 of stuur ons een e-mail.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login