Rentokil Coronavirus banner

Covid-19

Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Belangrijke informatie over het coronavirus

Dienstverlening voor onze klanten

Onze dienstverlening loopt verder. Al onze teams blijven ter beschikking

We willen namelijk het belang benadrukken van een doorlopende opvolging van ongediertebeheersing en -preventie. Ongedierte vormt nu eenmaal een bedreiging voor de gezondheid en voor de voedselveiligheid. We kunnen er samen voor zorgen dat we deze onnodige risico’s onder controle houden. Ook dit vormt een belangrijk aspect van de gezondheid en het welzijn van de bevolking.

Door er samen voor te zorgen dat onze service kan worden verdergezet, voorkomen we onaangename verrassingen zoals zware infestaties.

Uiteraard nemen we hierbij de nodige en gevraagde maatregelen, waarover hieronder meer.

Daarnaast staan ook onze desinfectieteams ter beschikking om uw bedrijf, zaak of school op regelmatige basis of eenmalig te komen desinfecteren. Meer informatie hierover, vindt u op onze pagina rond desinfectie.

Veiligheid van onze medewerkers

Veiligheid is een absolute kernwaarde van Rentokil. Zeker in tijden van het coronavirus, zorgen we ervoor dat alle medewerkers op een veilige manier hun werk kunnen verderzetten.

Zowel internationaal als nationaal werden centrale coördinatieteams opgericht. Op deze manier blijft de informatie overzichtelijk en correct. Hier worden beslissingen genomen op basis van de officële instructies en richtlijnen.

Elke dag zijn we in contact met elk van onze werknemers, zodat we hen kunnen informeren over hoe ze zichzelf en anderen kunnen beschermen tegen het virus en welke maatregelen ze hierbij moeten nemen. Dit laat ons ook toe het welzijn en de gezondheid van onze mensen dagelijks op te volgen.

Alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen worden ter beschikking gesteld van onze medewerkers die klanten en prospecten bezoeken. Mondmaskers, handschoenen, ontsmettingsgels en andere items worden rechtstreeks aan hen geleverd. De medewerkers die normaal op onze kantoren werken, zijn volledig operationeel van thuis uit.

Medewerkers die ziek zijn of verdachte symptomen vertonen, worden onherroepelijk gevraagd thuis te blijven en een geneesheer te contacteren.

Maatregelen naar klanten toe

Het spreekt voor zich dat we de ontwikkelingen nauwlettend volgen en onze klanten op de hoogte houden van de laatste updates via website, onze social media, het klantenportaal myRentokil en via directe communicatie indien nodig.

We wensen echter nogmaals het belang te benadrukken van de continuïteit van ongediertebestrijding en -preventie. Ook wanneer uw zaak, kantoor of instelling gesloten is, vragen we dat onze medewerkers - al dan niet op een overeengekomen tijdstip - toegang krijgen tot de gebouwen.

Wanneer onze medewerkers naar u toekomen, doen zij dit in overeenstemming met de correcte veiligheids- en gezondheidsmaatregelen. We rekenen dan ook op u als klant dit met het nodige respect te benaderen en onze medewerker te informeren wanneer u of iemand op de locatie was met een effectieve COVID-19 besmetting.

Indien u interesse heeft in onze preventieve desinfectie, om uw klanten, medewerkers of leerlingen gerust te stellen, kan u meer informatie terugvinden op onze desinfectiepagina's.

Bedankt aan alle zorgmedewerkers!

De enorme moeite die elke dag gedaan wordt door de mensen uit onze zorgsector, willen we nu meer dan ooit in de kijker zetten. Wie in contact komt met zieken of mensen uit de risicogroepen, worden elke dag uitgedaagd om nóg meer dan ooit het beste van zichzelf te geven. Een fysieke en mentale uitputtingsstrijd.

Daarom staat Rentokil erop hen een hart onder de riem te steken met kleine gebaren:

  • verdeling van FFP3-maskers aan zorginstellingen met een acuut en urgent tekort
  • schenken van de paaschocolade van het voltallige personeel aan 16 zorginstellingen
  • rechtstreekse en wekelijkse levering aan 3 ziekenhuizen van de 69 kg fruit die normaal elke week voorzien wordt op onze kantoren

Van de gehele Rentokil familie: een welgemeende dankjewel.

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login