0800 20 160 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Bijtende insecten

U wilt liever niet het hapje zijn van insecten? Niets is zo onaangenaam dan een geïrriteerde huid en jeuk. De mug en de wesp zijn de bekendste bijtende insecten maar het zijn lang niet de enige beestjes die zich tegoed doen aan het bloed van de mens! l Zo kunnen ook vogelmijten en verschillende soorten vlooien mensen bijten als ze voor de één of andere reden geen huisdier voorhanden hebben. Lees meer over deze hongerige insecten door op deze link te klikken.

Een ander bijtend insect dat de laatste jaren een enorme opmars maakt in onze streken is de bedwants. Rentokil biedt een speciale service voor het bestrijden van bedwantsen want een bedwantsenplaag is onmogelijk onder controle te krijgen zonder de hulp van een professionele ongediertebestrijder.

En dan is er nog de teek - een bijtend insect dat erg gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid. Hij leeft in bossen en temidden van hoge grassen en houdt van warmbloedige dieren of mensen. Hij boort zich vast in hun huid en zuigt bloed om zich te voeden. De teek is gevaarlijk omdat hij de ziekte van lyme verspreidt.

Rentokil als ongedierte-expert

Rentokil heeft al jarenlang ervaring in het helpen van bedrijven uit zeer uiteenlopende sectoren om de wetten die op hen van toepassing zijn, te respecteren.

  • Voorkom reputatieschade en financiële schade door het inschakelen van een expert.
  • Een professionele partner kan u helpen bij het voorkomen en behandelen van infestaties.
  • Snelle, efficiënte en veilige interventie door Rentokil experts
Voor meer informatie

Gerelateerde posts