Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Bedwantsen

Bedwantsen worden niet alleen hier, maar overal ter wereld een steeds groter probleem. Ze verspreiden zich snel en zijn moeilijk te behandelen, met als resultaat een snelle groei in het aantal uitbraken van bedwantsen. De oplossing voor dit probleem ligt in een betere informatie over waarop gelet moet worden om een infestatie van bedwantsen te voorkomen. Bovendien moet er snel opgetreden worden wanneer de aanwezigheid van bedwantsen opgemerkt wordt.

Om bedwantsen snel, efficiënt en correct op te sporen, doet Rentokil beroep op haar detectiehonden. Zij kunnen bedwantsen foutloos opsporen en exact aangeven waar ze zich bevinden, zodat ze doeltreffend bestreden kunnen worden. Op deze manier moet geen bestrijding gebeuren in kamers of op plaatsen waar de honden geen bedwantse gevonden hebben. De Rentokil detectiehonden bieden zekerheid en kunnen u zo ook geruststellen indien er geen bedwantsen gevonden worden.

Vraag naar deze dienst, zodat we u snel en correct kunnen helpen en gemoedsrust kunnen brengen!

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Of u er nu last van hebt in uw huis, hotel of bedrijf: bedwantsen zijn akelige en ongewenste indringers. Alle 'bedden' zijn in gevaar, maar vooral hotels met een groot aantal internationale reizigers zijn een potentieel risico. Ook als je zelf een frequente reiziger bent, kan het zijn dat je bedwantsen meebrengt als “souvenir”. Ook bureaustoelen op kantoor of zetels in vliegtuigen kunnen besmet worden met bedwantsen.

Bedwantsen zijn insecten die erg moeilijk te bestrijden zijn en een aanpak door professionals is in dit geval een absolute must. Hoe vroeger een probleem met bedwantsen wordt gedetecteerd en behandeld, hoe kleiner de kans op een volledige infestatie. Bedwantsen blijven dicht bij hun voedselbronnen, waardoor ze meestal worden gevonden in de buurt van bedden. Vandaar de naam “bedwants”.

Vroegtijdige detectie en een snelle bestrijding kunnen ervoor zorgen dat de bedwantsen zich niet verspreiden naar andere delen van uw gebouw.

Rentokil weet hoe vervelend bedwantsen zijn. Bel ons gratis voor een professionele oplossing.

Professionele bestrijding

Bedwantsen zijn een onaangename plaag en zijn bijzonder moeilijk te bestrijden. Een grondige schoonmaak en het gebruik van insecticiden voor huishoudelijk gebruik kunnen helpen het aantal bedwantsen onder controle te houden, maar om een plaag te bestrijden is professionele bedwantsen bestrijding nodig. Rentokil biedt verschillende methoden om de bedwants te bestrijden. Wij kunnen bedwantsen bestrijden door middel van:

 • Entotherm hittebehandeling
 • de stoombehandeling
 • insecticides

Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw medewerkers, of uw gezin en huisdieren. Als u zich zorgen maakt dat u mogelijk een bedwantsenprobleem heeft en een Rentokil medewerker wilt laten langskomen, dan kunt u ons bellen op ons gratis nummer of het contactformulier invullen.

1. Contact

Contacteer ons. Er is altijd een expert bij u in de buurt die uw probleem snel kan oplossen.

 • Locale experts
 • Uw vraag wordt binnen 24 uur beantwoord (Ma - Vrij)

2. Inspectie

Onze ongedierte-expert bespreekt uw ongedierteprobleen, komt ter plaatse voor een inspectie en maakt een GRATIS offerte.

 • Afspraak op een tijdstip dat u past
 • Op maat gemaakte oplossingen
 • Professioneel opgeleide experts

3. Service

Onze professioneel opgeleide servicemedewerkers lossen uw probleem op

 • Afspraak op een tijdstip dat u past
 • Bestrijding met respect voor het milieu
 • Veilig voor kinderen en huisdieren

4. Opvolging

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het oplossen van uw probleem wordt op voorhand bepaald.

 • Gegarandeerd resultaat
 • Preventietips
 • Discrete interventie
Contacteer ons nu

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login