Ook nu staan wij 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Spinnen in huis verjagen

Spinnen komen uw woning of bedrijf meestal in het najaar binnen, op zoek naar een warme plek om de winter door te brengen. Het beste advies is vaak om de spin met rust te laten, maar dit is soms moeilijk omdat veel mensen bang zijn voor spinnen. Bij bedrijven zijn spinnen vaak ook niet gewenst. Spinnen kunnen een grote impact hebben op een bedrijf of bij huiseigenaars. Bij bedrijven kunnen spinnen en spinnenwebben (potentiële) klanten afschrikken, wat leidt tot verlies van inkomsten.

De meeste spinenplagen - in het bijzonder vanwege hun webben. Maar bij bedrijven kunnen spinnen in en om het gebouw schade veroorzaken.

Spinnen in en om het gebouw kunnen:

  • etenswaren besmetten die dan weggegooid moeten worden
  • steriele plaatsen besmetten
  • uw imago schaden - mensen vinden spinnen eng en vies. Spinnenwebben en -uitwerpselen zien er onhygiënisch uit. Uw personeel ervaart de werkomgeving als minder prettig
  • een onhygiënische uitstraling veroorzaken - door de slechte hygiëne kunnen uw klanten wegblijven waardoor de inkomsten dalen
  • uw medewerkers en uw klanten verontrusten

Spinnen: hoe houdt u ze uit de buurt?

Spinnen komen meestal in de herfst het huis binnen op zoek naar een warm plekje voor de winter. Er zijn verschillende manieren om overlast door spinnen in uw huis te helpen voorkomen:

  • Stofzuig regelmatig - zowel de vloer als de muren en het plafond. Let vooral op onopvallende plekken, zoals onder planken, achter kasten en onder meubilair.
  • Verwijder zichtbaar aanwezige spinnenwebben - doe dit regelmatig.
  • Vul gaten - in muren en onder deuren, zodat spinnen zich daar niet kunnen ophouden en niet via deze gaten binnen kunnen komen.
  • Verwijder schuilplaatsen - zorg ervoor dat er in de buurt van uw pand of woning geen plaatsen zijn waar spinnen zich graag ophouden, zoals houtstapels en composthopen.
  • Voorkomen grote aantallen insecten - gebruik verlichting op een dusdanige manier dat insecten die door spinnen gegeten worden er minder door worden aangetrokken.Stofzuig regelmatig

Hoewel veel huiseigenaars proberen de spinnen te bestrijden met doe-het-zelf-producten, zijn de resultaten vaak niet erg bevredigend. Kleine problemen kunnen escaleren en dat is vaak het moment waarop veel mensen de hulp inroepen van een professionele ongediertebestrijder.

De deskundigen van Rentokil zijn geschoolde, ervaren professionals. Het zijn gecertificeerde ongediertebestrijders die regelmatig deelnemen aan scholingsprogramma's om hun vakkennis actueel te houden. Zij kennen de leefwijze van elke soort en gebruiken die kennis bij het opstellen van een bestrijdingsplan voor uw huis of bedrijf. Hierbij zullen ze rekening houden met u, uw huis, uw gezin en uw tijd.

Bij Rentokil zijn we trots op onze dagelijks bereikbare, snelle hulpdienst. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor noodsituaties die onmiddellijke actie vereisen en alle afspraken worden gepland op tijdstippen die u als klant goed uitkomen. Bel ons gratis op 0800 20 160 voor nader advies of voor een bezoek van een deskundige van Rentokil.

Het is niet ongewoon om kleine insecten te zien kruipen op de vloer of muren in onze huizen en op onze werkplekken. Dit kan geen kwaad, tenzij het aantal groot is en u om de één of andere reden te maken krijgt met een infestatie.

In dat geval is het essentieel om te weten om welk insect het gaat. Op kantoor moet u de juiste maatregelen nemen om gevolgen te voorkomen.


Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login