vlooien bestrijden

Neem contact met ons op 0800 20 160  of Contact Us

Parasieten in huis

Het is onmogelijk om een huis volledig hermetisch af te sluiten voor alle mogelijke insecten en ander ongedierte. Sommigen zijn onschadelijk maar andere - zoals parasieten - kunnen schade veroorzaken en gevaarlijk zijn voor de gezondheid van de bewoners. Exact weten over welke soort het gaat, is essentieel om deze beestjes effectief te kunnen bestrijden.

De meest voorkomende parasieten in huis zijn de huisstofmijt die onzichtbaar is voor het oog maar die allergieën en in het ergste geval asthma kunnen veroorzaken. De hoofdluis is nog zo’n parasiet die je liever niet in huis hebt. Eens ze hun intrek hebben genomen, is het risico dat alle familieleden ermee te maken krijgen groot.

De kattenvlo en de hondenvlo zijn de klassiekers onder de parasieten die je in huis terugvindt. Ze maken hun intrede via huisdieren en ze installeren zich vervolgens permanent in uw huis totdat u een professionele ongediertebestrijder onder de arm neemt. Wilt u weten hoe u van vlooien afkomt, klik dan hier

Een andere parasiet die erg in opmars is in onze streken is de bedwants. Dit komt doordat steeds meer mensen reizen en bedwantsen meebrengen naar huis via hun bagage. Vervolgens verspreiden ze zich in uw hele huis en uw bed en zijn ze nog maar moeilijk weg te krijgen. Hier is professionele hulp van een ongediertebestrijder absoluut noodzakelijk. Contacteer Rentokil voor de bestrijding van bedwantsen.

Er bestaan veel middeltjes in de handel om parasieten te bestrijden, maar vaak zijn ze niet effectief of worden ze niet correct of op de verkeerde plaatsen gebruikt. Hebt u te maken met een grote infestatie? Doe dan een beroep op Rentokil - de expert in ongediertebestrijding - om uw probleem op te lossen.


Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Bedrijven

0800 20 123

Particulieren

0800 20 160

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login