Neem contact met ons op 0800 20 160  of Contact Us

Bijtende insecten

U wilt liever niet het hapje zijn van insecten? Niets is zo onaangenaam dan een geïrriteerde huid en jeuk. De mug en de wesp zijn de bekendste bijtende insecten maar het zijn lang niet de enige beestjes die zich tegoed doen aan het bloed van de mens! l Zo kunnen ook vogelmijten en verschillende soorten vlooien mensen bijten als ze voor de één of andere reden geen huisdier voorhanden hebben. Lees meer over deze hongerige insecten door op deze link te klikken.

Een ander bijtend insect dat de laatste jaren een enorme opmars maakt in onze streken is de bedwants. Rentokil biedt een speciale service voor het bestrijden van bedwantsen want een bedwantsenplaag is onmogelijk onder controle te krijgen zonder de hulp van een professionele ongediertebestrijder.

En dan is er nog de teek - een bijtend insect dat erg gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid. Hij leeft in bossen en temidden van hoge grassen en houdt van warmbloedige dieren of mensen. Hij boort zich vast in hun huid en zuigt bloed om zich te voeden. De teek is gevaarlijk omdat hij de ziekte van lyme verspreidt.


Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Bedrijven

0800 20 123

Particulieren

0800 20 160

Vestigingen


Zoeken


Ik heb hulp nodig bij

Contact


Bel uw plaatselijke vestiging

Particulieren: 0800 20 160
Bedrijven: 0800 20 123

of vul uw gegevens in en wij bellen u terug

myRentokil Login